Arkadaşlar manisa da toplantı varmı nezaman nerde... Bu arada benzis balık olmaz o kadar sene boşuna mı su ürünleri okudum dimi...
Arkadaşlar manisa da toplantı varmı nezaman nerde... Bu arada benzis balık olmaz o kadar sene boşuna mı su ürünleri okudum dimi...
cuma akşamı toplantı...
tahmin ediyorum anemon otelin yanında bix cafede olacak yine saat 8:00 gibi
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
dondurmania sana ayvalık gezi fotolarını gmailden yolladım gelmediyse
söyle yeniden yollıyım
bu arada alışabildinmi motoruna
başladınmı kullanmaya
Daha üzerime almadım motoru, bu hafta inşallah...
Resimler.... Evet gelmiş şimdi bakıyorum bu ara pek ofiste olamadım da kusura kalma...
Artık senine motorlandırma vakti geldi belifeless... Görüşmek üzere
beni motorlandıırma vakti geldide geçiyor bile ohohhh
ama 2007 ortasına kadar umudumu kesiyrm
en iisi bi kask alım önce
sonra bi mont
falan derken belki sıra motora gelir diyorumm
dondurmania nasıl makinana alışabildin mi? fotoğrafı falan varsa gönderde bakayım. ha bu arada yolun hala düşmüyor mu buralara? bekliyorum dostum.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
benim yolum düşecek uğrayabilirmiyim iskender
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi köften hazır. yanında da ayran. ohhhh. kaç porsiyon istersen o kadar ye. ofistede çayları içeriz. her zaman buyur gel. bekliyorum canım abim.
hadi manisa mt,,,uyumaaaaa..bari bu hafta gidemiyoruz foçayaaaa,,bari pazar günü yapalım bi organizasyon...mangal işi aslında en güzeline benziyor....
ya mecit şu balık mevzusu diyorum. iyi olurdu hani. cumartesi ben uygunum. z.ova gölette takılalım. uyanalım artık. haydi arkadaşlarrr. söz, salatanız benden.
iskenderabi,,,cumartesi işim varabiii,,ama pazar uygunsa yapalım z.ova işini...kaç km burdan orası??
tamam banada uyar z.ova
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hooop bi dakika benim memmlekete geliyorsunuz adım geçmiyor...iskender sana bilenmeye başladım haaa mecit akhisar'a 18 km manisa'ya da 60 km uzaklıkta ama ümmet amcamı almıyacaksanız gelmeyin memleket o'nun da memleketi haberiniz ola
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben varımm serkam abı
her kamelyanın başında bi mangal ,her taraf yemyeşil ördekler önünde tören geçişi yapıyor,ışıklandırma mükemmel fuar gibi cafesi çay bahçesi,hayvanat bahçesi ,çocuk parkı, çamlığı, otopark yeri ,müzikservisi, daha ne arkadaşlar isterseniz çadır kurun
mecitciğim, inan senin için programımı değiştiriyorum. pazar olsun öyleyse. tabi diğer arkadaşlarda uygunlarsa. bence sorun yok.
HEHE SERKAN ABIMEE KATILIYORUMMMMMM dağdann su akıyoo şırıl şırıll heryerdee cız bız yapmak için mangal koymuslarr, kuşlar ağaçlarr börtü böceklerr cok varrr, hattaa küçük bi zoo(hayvanat bahçesi) var arkadaslarr bencee balık keyfı yapmamızz lazımm ben cokk istiyorumm vizelerdee bittii ohhh allah bee ekmek arası ballık canım cok çektii..bildiğinizz her seyy varr dııyım ne dıımm bol oksijennn de varrr
walla iskender senden politikacı olmaz ise yüzüme tükür ,açıklarım herşeyi türkiye yerinden oynar geleceksin diyorum o kadar hem linkinpark abicim ben nerde yaşıyormuşum haberim yok cennetmiş burası yaw ne anlatmışın öyle ballandıra ballandıra
valla abı cennett hem akhısar hemdee z.ova
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)