Ooo Hemşerilerim helal olsun size canı gönülden tebrik ediyorum..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İşte budur Tebrikler Manisa . Cengiz bilir ben bunu önermiştim bir zamanlar, şu kadar üyemiz var.bir yer kiralayıp kendi mekanımızda toplanalım mekan her zaman açık olsun diye, o zaman sağa sola gitmeye, toplantı nerede demeye gerek kalmaz. canı sıkılan özlem duyan her zaman gelip arkadaşlarını görür.
ahaaa dayım ne işi var orda oo mecit baba bnm dayıda mı yönetimde yoqsa en sağda mustafa yumak...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
GİTARRRRRRRRRRRRR kardeşim,,BİZ YÖNETİM KURULUYUZ,,SAHNENİN GERİSİNDEYİZ..SAHNYE ÇIKARacağım motorcular zaten full koruma giyinip,,pistlerde çokkkkk DUMAN ATTIRACAKLAR..BÜYÜK YETENEKLER VAR,,İYİ RİDER'LER VAR..BU SENE DRAG VE PİSTLERDE BÜYÜK SES GETİRECEKLER..
LİSANS VERME YETKİSİNE SAHİBİZ,,BİZDEN ALDIĞINIZ RESMİ LİSANS İLE TÜRKİYENİN 4 BİR YANINDA YARIŞABİLİR,,BÜTÜN PİSTLERE ÜCRETSİZ GİREBİLİRSİNİZ.
ARKADAŞLAR,,KÜLÜBÜ KURDUK,,FEDERASYONDAN KABUL EDİLDİK,,DERNEK OLDUK,,MEKANIMIZI TUTTUK,,DAYADIK DÖŞEDİK,,geçen hafta izmirde yapılan TMF ÖDÜL TÖRENİ İÇİN yönetim kurulu olarak federasyondan 7 adet davetiye hediye aldık,,sağolsunlar hemen davetiyelerimizi kargo ile 1 günde elimize ulaştırdılar..
40-45 'e YAKIN ÜYEMİZ VAR,,EN AZ 25 TANE 600 VE ÜZERİ RACE ÜYEMİZ VAR.
büyük potansiyele sahibiz..herkese kapımız ardına kadar açık..buyurun gelin..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
lisanas mı dedi biri?? şartları ne baba lisansın..gece bekçiliğe gelebilirm mecit baba
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
mecit hayırlısı olsun..desene bol bol çay içmeye gelicez...
canımız yol çektimi manisa...
As The Years Go Passing By...
baba ön kaldırırızzz,,ayağa kaldırırızzzz,,gerekise kadeh kaldırırız..kendi çöplüğümüz burası....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hayırlııı olsunn mecit
herşeyin dernek bünyesine toplanması çok güzel olmuş
çok sevndm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
SLM MOTORCULAR , ABİ BU DERNEĞİN FAALİYETLERİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM BEN DE ÜYE OLMAK İSTİYORUM...NELER YAPIYORSUNUZ
mecitim en kısa zamanda hem hayırlı olsuna hemde özlem gidermeye yanınıza geleceğiz. şu havalar biraz düzelsin bakalım. bizden yana bir ihtiyaç olursa bildirmen yeterli biliyorsun
cuma günü kuru fasülye yemeye çağıralım manisalı dostları ...bekleriz (duyurular bölümünde)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)