Ziyaretimizi yaptık.....
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...yaretimiz.html
İlginizi bekleriz....
Ziyaretimizi yaptık.....
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...yaretimiz.html
İlginizi bekleriz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
merhaba manisa mt varmısınız pazar günü öğlen sonu toplaşalım ve orda herkez gönlünden kopanı versin pazarteside bu toplanan parayı yatıralım arkadaşın hesabına hiç olmazsa para toplu olarak yatmış olur hesaba hemde bu vesileyle toplaşmış oluruz evet manisa mt nin vırvırcıları ayarlayın toplantıyı
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
mecitttt abi senin biletini gelınce kescem kurtulusunuz yok serkan abide ikinizi unutunuz bu garibanıııı
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
ulen ne unutması yarım dünya
anandan babandan çok beni arıyosun askerden unutmak ne mümkün
bu pazartesi geliyosun dimi ? adnan menderese indinmi karşılarım ben seni havaalanında ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
murat ,adamın anası danası yedi sülalesi gelecek benim ile adamı karşılamaya
adam hem tombiş hemde evin ilk oğlu (ilk askere giden yani)
ama paslaşırız yine merak etme
sizsiz izmir tuzsuz ayran gibi
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hiç bişey demiorum size ''kereta''dikkatizi çekerm MT[Manisa] ilk kmden çıqtı zannediosunz mecit baba şahit allahtn bi geziye gelemişq o arada üni dalgasına gelememiştm ''MANİSA-MT nin hangi fotosunda varsın sen'' Hiç bişey demiorum bundan sonra hadi ii akşamlar
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
ne dostu !!!
berabermi tüfek çattınız ?
34 yaşında üniversite hocası senin nerden dostun oluyor kerata ,,,
hiçbir toplantıda ne gördüm nede hatırlıyorum seni , MANİSA-MT nin hangi fotosunda varsın sen çıkaramadım seni
büyüklerine karşı biraz daha saygılı ölçülü yaz,
alıntıda nasıl en fazla yazacağını örnek olması açısından gösteriyorum ona göre yaz hadi bakalım ...
gidip gelmesekte kütük MANİSA / KULA
yıllardır düşünürüm manisanın kulayla ne alakası var diye =) kula nirdeeeeeeeeee manisa nirdeeeeeeee ossun biz KULA' lıyız ;)
Tüm Manisalı Hemşolarımı Selamlıyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vasco buraya yazman dahi manisalı olduğunun bi kanıtı değilmi
güreli dedem başına talihsiz bi olay gelmiş okudum üzüldüm :( büyük geçmiş olsun abi müsait olduğum ilk zamanda atlayıp geleceğim yanınıza (manisa topiğini okuduğundan yazıyorum bunları buraya )
sen görebiliyormusun biyerlerde yaş falan yazan yer...ozamn bu ne iş ''kerata'' fana 5yaşındamıyım bn Burda bi dostluk çerçevesinde konuşuyorsak bizde herhalde haddimizi bilerek konuşuyoz...
ortalık karışmış be yaw...
As The Years Go Passing By...
"DEMON" BU MANİSA MT'NİN KM TAŞLARINDAN İKİSİ "LODOS" VE Benimdir..."LODOS" (SERKAN ABİMİZ) BİZİM PİRİMİZDİR,,ABİMİZDİR,YERİ GELİR BABAMIZDIR..YAŞI VE YAŞADIKLARINDAN DOLAYI,,NERDE NASIL KONUŞMası gerektiğini ve nerede nasıl DAVRANILMASI gerektiğini çok iyi bilen biridir.
LÜTFEN BİRDAHA KARGAŞA VE LAF ATIŞMASI İSTEMİYORUM,,BÜYÜKLERİMİZE SAYGIDA KUSUR ETMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ ASLA OLAMAZ...
TEŞEKKÜRLER..........
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ahh ahh memleketimin şekerli pidesini özledim yahuu(Tahinli pide)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Mecit gereken cevabı vermiş.
Demon bundan sonra umuyorum ki konuyu uzatmayacaksın.
Manisa MT topicinde tartışma olmadı bu güne kadar,bundan sonra da olmaz,izin vermeyiz.
Konu uzarsa zaten mesajları sileceğim.
Tüm Manisa lı dostlara selamlar..
baba bnm zaten tartışma çıkartmak gibi bi niyetim yoq bn herkeze burda baba die hitap ediom bu göze battıysa hiç bişey demiyorum tartışmaya gerek yoq birazda bni anlayın
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)