bak yaw hemen millet hareketlenmiş. MEcit uyuma duy kitlenin sesini
bak yaw hemen millet hareketlenmiş. MEcit uyuma duy kitlenin sesini
aman tanrım ayvalığa mı gidioz yoqsa
asil bnm kaskla mont bak bu manisada gören olursa hemn sölein bana çok pis döfcemhttp://www.youtube.com/watch?v=9o9zEjf2YzY
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
ali !
mecit biliyorsun öğretim görevlisi oldu manisada ünüversitede kendi okuduğu bölüme en kıdemsiz o şimdi işler onun tepesindemiş dert yanıp duruyo ama güzel olan haber ise manisa motosiklet derneğine başka yardımcısı oldu yakında olur sitede 30-40 adet racingçi görürsün
iskender makineyi sattı hevesi var ama zamanı ve niyeti yok
umut tüm gece çalışıyor gündüz uyuyor , şimdi nette görüşüyorduk
eren internetcafeyi sattı kendi büfeleri var galiba bir kaç tane onlarla uğraşıyor abi nete giremiyorum diyor
gürkay giriyor nete sağlık sorunlarından dolayı motora binemiyor ,siteyi geziyor geziyor abi ne yazayım diyor bana zaten motoru satılık aylardır kontağını çevirmedi
ben makineyi sattım artık niyetim de yok yakın zamanda almaya başka önceliklerim var oğlum ile ilgili...
ama inan hepsi ile hergün ama hergün görüşüyoruz (msn yada telden)
zaten bu pazar(yarın)benim yanıma zeytinliova'ya gelecekler (neden söylemem )
umut iskender mecit (eren'ide ararız bu gün )
velhasıl belki motosiklet bitti bizim için (ben iski gürkay) ama dostluk baki kaldı
ne güzel arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim oldu
biz bu sitedede bırakmadık bu ilişkimizi normal hayatada taşıdık ortak bazı işler yapıyoruz
MT bir tane bu insanları rastgetirdi bana (sizler gibi)
...
ama hergün takipteyim sitede, gölgemiz burada merak etmeyin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Aslında Serkan abi olayın özetini anlatmış benimde eklemek istediğim bazı şeyler var kendi adıma ki tamda zamanını buldu.. Sizlerle tanışalı epey bi süre oldu yada yaşadıklarımız bana bu zamanın uzun olduğunu hissettiriyor.Motosiklet kelimesinin hayatımdaki anlamını ve varlığını değiştiren bu sitenin önemini anlatmam için cebimdeki kelimeler kifayetsiz kalır ama yinede özetlemeye çalışacağım.
Gelelim son zamanlarda ki manisa mt nin durumuna diğer abilerimin durumunu Serkan abi oldukça net ve dürüst bi şekilde anlatmış..Kendim için ise bir savunma yada mazeretten ziyade nedenlerimi yazarak affınıza sığınıyorum...
Öncelikle motosiklet tutkusu küçük yaşlarda moped ile başlamıştı. Zaman içinde bu sevda uğruna kaybettiğim arkadaşlarım ve tanıdıklarım oldu zaman zaman içimde bastırmaya çalışsamda ben dahil hiç bir güç bunu yok edemedi..Sadece durulmalarım olmuştu.Konudan uzaklaşmadan paragrafımı toplamalıyım ki bu hikayeyi zaten sizlerde biliyorsunuz.Bu içime attığım tutku bi motosikletten önce motosiklet.net ile tekrar patladı. 6 ay boyunca başlangıç motoru başlıklarının hepsini okumuştum dedim ya sizinde yabancı olmadığınız bir hikaye bu . Sonra unutmam ki çocuk yurdu gezisiydi ilk orada tanıştık siz kadim dostlarımla..O gün bu gün derken ekmek le aslanın hikayesi beni de vurdu..Hayatımda yapmam gereken fedakarlıklar çoğaldı.Haliyle ikinci okula başlamam mesai saatlerimin değişmesi ve ek iş derken sizlerden olabildiğince uzak kaldım..
Ve bugünlerde bi yol ayrımındayım.Benden istedikleri yapmam gereken bir seçim, ya gelecek için bir yatırım ya da çocukluğumdan beri hayalini kurduğum ve gerçekleşmesine en yaklaştığım o 4silindirli motor...
Duygularım ve mantığım arasında kaybolmuş durumdayım mantıklı olan seçim o 4 silindirli bebeği biraz daha ertele diyor.Duygularım ise tamamıyle o motosikletten yana..Bu yüzdende bu aralar, seçimimde etkisi olmasın diye siteden uzak kaldım..iş güçte var ( <--- bu cümle mazeeret kokuyor inanmayın bana )
Şaka bi yana anlıyacağınız durum böyle...Hernekadar gerçek hayatta birlikte olsakta sanalı ihmal ettik bu aralar ama hepinizin yeri ayrıı bu böyle bilene
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Ve bugünlerde bi yol ayrımındayım.Benden istedikleri yapmam gereken bir seçim, ya gelecek için bir yatırım ya da çocukluğumdan beri hayalini kurduğum ve gerçekleşmesine en yaklaştığım o 4silindirli motor...
tabiki geleceğe yatırım umut saçmalama ,,,bi makineyi her zaman alma özgürlüğüne sahip olmak kadar güzel bir tek şey daha olabilir oda sağlık...
para ve sağlık olduğu sürece hayat güzel !
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Selam millet nasılsınız..?
uzun zaman oldu görüşmeyeli gercekten ozledim camiayı,
sizleri seviyorum (: kendinize iyi bakın
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Pazar demekki bizde akhisardayız. hoş ben zaten cumartesi gecesi kesin akhisardayım belki pazarda orda olurum.
Cumartesi sazan rk ve roka eşliğinde akhisarda olacağım. detaylar itinayla verilir.
arkadaşlar montumu pantolonumu kaskımı eldivenlerimi dizliklerimi ve diğer motosiklet ekipmanlarımı sattım...bu işi bitirdim pratikte,almayacağım yakın zamanda motosiklet (en azından büyük makine)
oğlum ve ailem ile ilgili uzun vadede başka planlarım var,türkiye gerçeklerinde uzağı düşünmek şart oldu
bayrağı(manisa-mt nin ilk sayfasındaki) mecit'e veriyorum manisa'nın öncüsü odur(kabul ederse)artık
ben sadece müsait oldukça toplaşmalarınıza misafir olarak katılmak istiyorum
kalın sağlıcakla...
mert msnden dürt evladım arasıra ! bu kadar dünyevi zevklere dalma msnde
murat kardeşim ne için geleceğini akhisar'a benmi açılayayım sayfada senmi açıklarsın, neden benim haberim daha önceden olmuyor buraya geleceğnden
msn yada telden görüşelim ...
Duygu ve gerçeklik yüklü bir sayfa olmuş bu sayfa..
Madem konu açıldı,bende bir kaç kelime söylemek isterim.
Manisa grubu ile İzmir grubu arasında bir ara ufak tefek sorunlar vardı,daha doğrusu İzmir grubundaki bazı kişilerle Manisa nın diyelim..
İzmir zaten zor zamanlardaydı ki bir de Manisa bir sorun gibi gösteriliyordu,o zamanlar az gidiyordum buluşmalara,açıkcası pek rahat değildim canım öyle aman aman gitmek de istemiyordu..
Ve Manisa grubundan arkadaşları o zamanlar henüz sadece 1-2 kere görmüş olmama rağmen anlatılanların mantığa uygun olmadığını,Manisa lı arkadaşlarla aramızda olacak tek şeyin anlaşamamazlık değil büyük bir dostluk köprüsü olacağına emindim..
Sonra hep beraber başladık bu köprünün inşaatına,ne yaptıysak beraber yaptık.
Arada kullandığımız kepçeler taşlara takıldı,çamura saplandık..Ama iyi ki de başlamışız o köprünün inşaatına,başlamışız ki böyle dostluklar edinmişiz..
Olmaz diyenler,çok zor işler diyenler oldu.Uzakta durup seyredenler oldu,istemeyenler oldu.Ama olması gereken neyse sonunda o oldu,ve bu gün hiç bir zaman yıkılmayacak bir dostluk köprümüz var Manisa lı dostlarla..
Ben biliyorum ki ne zaman ihtiyacımız olsa o köprüden rüzgar gibi esip gelecek Lodoslarımız,Gürkay larımız,İskilerimiz,Mecitlerimiz, ve geleceklerine dair hep Umutlarımız var Göksu nehri kadar temiz..
Yollar ne kadar ayrı yerlere götürüyor gibi olsa da,yolların kesişimleri hep bizleri kavuşturacak,bundan eminim..
Yeri geldi geyik yaptık,yeri geldi ciddi işler yaptık.Ama ne yaptıysak çok güzel yaptık...
Daha nice şeyler yapacağız Allah ın izniyle.
Manisa İzmir tek bir ailedir,öyle de kalacak..
Yılda bir bile görsek dostları,asla başkası oturamaz gönlümüzdeki yerlerine..
Lodosum Serkan abim,hayırlısı neyse o olsun senin için..Ne ile olursan ol(araç işte adı üzerinde,sadece kavuşmaya aracılık yapan nesne..),bizimle ol yeter.Biz seni motorlu da motorsuz da seviyoruzKelin bile bizim için değerli abim benim
Gürkay,iski ve diğer görüşemediğimiz arkadaşlar içinde aynı şeyler geçerli.Az da görüştürse şartlar bizi,yine de unutmayız biz sizi
Mecit,sende açma abi arayı
çok duygusal bir sayfa olmuş enyakın zamanda bir mangal partisinde başbaşa verip ağlamalıyız şişelerde boğalım kendimizi ancak açılırız bu yazılanları bahar geldiğinde hatırlatacağım size, bu koltuğa oturan iflah olmaz demiştim diyeceğim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yaw dostlar motosikletten koptuk zaten, motosiklet.net'ten demedim
tabiki elimden geldikçe(en azından kendi payıma)her moka maydanoz olacağız ALLAH'ın izniyle rahat olun
ama şuda bi gerçekki gruba öncülük etmeye ne zamanım ne imkanım(motosiklet)var
önünü açmak gerek grubun
tabiki mangal partisi yapalım chengiz abi şart oldu
zaman gezme tozma zamanı değil geleceği garantiye alma zamanı birazcıkta öyle bakmak lazım
şerefimle temin ederim ki sizi, hayatımda göreceğim tanıyacağım en değerli insanları bu site sayesinde tanıdım (mecit,umut,göksu,murat,tuncer,eren,mert falan filan işte bi dünya insan gibi insan )
esasen motosikleti binmeyi bırakmak açık söyleyeyim ilk aklıma kamberhanı kaybettiğimiz zamanlarda düştü
ancak bu yaştan sonra(34)manisa izmir-mt grubundan bi araba kışlık odun sarmaktan sırtıma korktum
birde türkiye şartlarında ekonomik gelişmeler geleceğimi(ailemin) garantiye alma endişesi
günlük yaşamda riskleri birazda olsa azaltmak(agrasif bi plotajım var bilen biliyor)isteği
kötü örnekler başlayınca önümde gerçek olmaya iyice aklıma düştü
bende bu motosikleti satmak vesile olsun dedim
motosiklet kullanmayı şimdilik bırakıyorum
bıraktım,herşeyimi sattım (yemin ederim en çok zorlandığım kaskımı vermek oldu :( )
ama tabiki bu demek değil dostlarımdan uzak kalacağım, kesinlikle
ha belki araba ile aranıza almassanız o başka tabi
buradayım dostlar ama biraz daha geride arka saflarda
yaw bi atraksiyon var işte. hoş benlik bi durum değil ama malum türkiye şartları seninde dediğin gibi geleceğe yatırım yapmak lazım. Cumartesi akhisar'da bahar restoranttayım. nerde derseniz bilmiyorum gelince bulacağım. alo derim den sizlere
ya çok duygulandım inanın yazacak kelime zor buluyorum.
Tuncer ne güzel yazmış. aklıma geldi ilk manisa izmir buluşması. Kim bu tipler demiştim ya. hepsi birbirinden kılçık. bilemezsin ki meğersem hepsi canmış hepsi kardeşmiş. Nerden nereye. Bi Ege MT hayaliyle başladı herşey.
Kardeşlerim bizleri tanıştıran bu dostluğu kurmamızı sağlayan elbetteki motosikletlerimiz ve sitemiz oldu. ama bundan sonra ister bu sitede ister dört tekerde nerde olursak olalım muhabbetimiz hep sürecek.
İski mi, gürkayımı, lodosumui umutumu, göksumu, mecitimi, erenimi ferhatımı ve daha sayamadığım tüm dostlarımı her zaman kalbimizde taşıyacağız. sizlerin yeri bende bi ayrı bilesiniz. bilmiyorsanız zaten gelir sopalarım hepinizi.
neyse daha yazmayayım bi tuhaf oldum.
yaw abiler ablalar..yani büyüklerim uzun süredir bu forumu pasif olarak takip ediyorum ama bugün üye olmaya karar verdim..bende manisa merkezdeyim. bugün buluşma vardı sanırım.. çarşıdan 5-6 tane racing geçti ve hepsini izledim motosiklete ilgiliyim ve seviyorum umarım benide aranıza alırsınız ben caner..
canercim aramıza hoş geldin bildiğim kadarıyla bugün toplantı yoktu onlar öle şekil yapmışlar işte
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
hay şaka yollu bi laf ettim, etmez olaydım...
Herkes tabii ki tercihleriyle yaşar, önemli olan ilişkilerimizi hayatımızın tüm safhalarında layıkıyla sürdürebilmek.
İster motosikleti bırakın, isterseniz gelecek kaygısı yüzünden yurdu terkedin, sizler benim abim, kardeşim, arkadaşımsınız. Yok bundan ötesi.
Görüşmek üzere...
...Sergerdan...
Kimsenin biyere gittiği yok... Durun be yaww.... Ben bile çok kere arabayla takıldım bu gençlere....
Motoru satsak bırakabilirmiyim...
Kurtulamazlar benden....
Buraya giriş var çıkış yok....
Burası da Sevgi Kelebeği Mt gibi olmuş.... Okuyan duygu seline kapılıyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla cumartesi akşamı akhisardaydım, lodos ve iski yi aramazsam beni öldürürler dedim ve aradım. oturduk lafladık kardeşlerimle. onlarda sağolsun üşenmeden kalkıp geldiler. işte abicim bu sitenin bize kattığı güzelliklere bir örnekde budur.
özlemişim murat'ımı biraz dertleştik biraz eğlendik,mümkün olduğu kadar arayı açmayalım toplanalım böyle...
valla kardeşim bana da iyi geldi. yakın zamanlarda ya biz doluşup gelelim sizin gölete, ya siz gelin bizim denize de bi adam gibi sohbet edip hasret giderelim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)