istediğin kan olsunn nolcakki dicemmm ama bendenn inatla kan almıyorlarr her başvuruda değerler düşük diye..
sen benden umudu kes yani
istediğin kan olsunn nolcakki dicemmm ama bendenn inatla kan almıyorlarr her başvuruda değerler düşük diye..
sen benden umudu kes yani
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
bende bıraktım alkolü,,bu yıl hiç içmedim vallaha,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ben kendimi kaybedene kadar içtim kaskla montu çaldırdım ama manisada bi göriim kaskla montu birinde çok pis döfcem....belifeless ayrıca küstüm bi kanı bile kıskandın bnen hıh
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Demon varsa resmı montunun koy ıstersen buraya bakarsın denk gelır gorurruz o .....ların ustunde..resım yoksa bıle netten bul aynısıbı koy bence..belkı denk gelır..
Sınırmı,limitmi Kaldı özlem,,galonlarla Içtik Geçen Yıl..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Ben, üzerinize afiyet, 8 aydır akşamdaaaaaaannn aaakşamaaaa içiyorum arkadaşlar. Arada bir nadasa bırakıyorum birkaç gün, sonra iş stresinden (malum bizim işimiz bazen sarhoş kahrı çekmek anlamına geliyor) tekrar içiyorum.
Ama galonla değil, gecede 1, bilemedin 2. O da sen bilemezsen yani, yoksa ben bir tane içiyorum
Neyse ben uykusuzluktan saçmalamaya başladım, yatayım en iyisi...
...Sergerdan...
İyi günler Manisa MT
Gittar iğrençsin Bi daha uykusuz kalınca girme nete bence
bende arada bir 1 tane içiyorum gerisini hatırlamıyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kardeşim yarasın sefan olsun. umarım bu senemizde böyle geçerde ağzımızın tadı bozulmaz
Kardeşim valla kısa devre dedikleri bu olsa gerek. neyse sen git uyu bence nöbet seni pek yormuş
sen hatırlıyonda hatırlamıyorum ayağına yatıyorsun. hem senin o bitane dediğin şeyden millet 6 kadeh çıkartıyor. tek başına bi büyük içersen hatırlamazsın tabiki
Valla ben ne içtiğimi bilmiyorum ama şu kesin nerde olursam ve ne içersem içeyim mutlaka orada çay da içiyorumdur.
Çay demeyin bana... Bu zalımlar çayı akşam yapıyorlar yahu... Daha çay içemeden havayı karartık.
...Sergerdan...
sen gel izmire çayın kralını nerede içeceğini biliyorsun alo de bana 4 dk sonra yanındayım.
herkez içiomuş ozaman hadi Rakı Balık Ayvalık yapalım....
içelim güselleşelim
Rakı roka Akyaka yapsak? Ben oradayım yani, beklerim
...Sergerdan...
oda olurda baba orası da çok uzak bodrumamı gitçes şimdi rakı roka yemeğe biz eniisi foçaya balık tutmaya gidelim o daha yakın tutuğumuzu atarız mangala rakı balık foça işi olur ozamn
Valla rakı balık ayvalık gözlerim fal taşı gibi açıldı. Ne zaman ?, ne zaman ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)