ferhat (favorii) len yat kalk süründen ne zaman fırsat buldunda nete girdin
aferim unutturma kendini (gerçi ben telden görüşüyorum) siteye
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sağlıklı, mutlu, huzulu, kutlu, mübarek bayramlar hepinize.
May The Force Be With You
ii bayramlarr dılerımm manısa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
EVT Arkadaslar mecit haklı..kar pantolonu gercekten hıc soguk almıyor...ben kullanıyorum bıraz garıp duruyoo amaa alana kadar motosıklet gıysisi kar tulumumla gezıyorum =)
hatta simdi bile ustumde =) yenı eve geldımde gece walla buz gıbı dısarısı ama hıc soguk almıyor.. bırde yün tayt cok onerıyorlar ben henuz kullanmadım ama yınede deneyın...eldıven olarakta yıne kar eldıvenı en iyisi bence..ama sadece soguktan korunmak ıcın tabı allah korusun kazada falan hıc bı ıse yaramıyoo malesef..
Soguk ıcın baska onerılerı olan varsa yazssın arkadaslar onlarıda denıyelım...
BU arada mecit bi spıl gezısı organıze etsene karlar ıyce yolları kaplamadan bı nefes alalım tepede =)
mecit'in dediğine katılmıyorum,zaten bu mesajını yazmasının nedenide önceki mesajımda benim serzenişim oldu ama yanlış anladı yada yanlış anlattım durumu
shark marka pantolon(korumalı) ve mont(korumalı) vardı o gün izmir toplantısına gittiğimizde üzerimde.(-0 )eksi derece gece soğuğuna rağmen akhisar'dan izmir'e gece toplantıya gider ikende , cumartesi günü geri dönerkende pantolondan hiç ıslanmadım veya üşümedim şiddet ile tavsiye ederim
ancak mont soğuğa karşı ve yağmura karşı biraz daha zayıf kalıyor bunuda kabul ediyorum,cumartesi günü geriye döner iken safi 2 saat yağmura ve rüzgara karşı teker çevirdik ve hiç mola vermedik
sadece yolun sonunda baktığımda montun fermuar altında biraz ıslaklık olduğunu gördüm
üşüdüğüm yer ise , bot olmasına rağmen bağcık deliklerinden ayaklarıma giren soğuk ve yağmur suyu yüzünden ayaklarımdı.
sonuç; 5 aydan beri motor tepesine hiç binmemiştim tüm kurtlarımı bu yolculuk sayesinde attım
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Bayramınız mübarek olsun motordaşlarım..
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
ee serkan abicim bidüdük yat bidüdük kalk zayıfladık burda yaw yanlız bu gercekı özledim valahi mecit abimede slm artık 45 gün sonra dagıtımda görüsmek dilegiyle serkan abiiiiii cim golete günler nasıl geciyo bensiz heeeeeeeee
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Ferhatttttttttt,,kardeşim.........bırak Tez Gelmeyi..geç Gel Ama Sağsalim Gel.dualarım Senle..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ferhatt ımm sağsalımm gelde 600 lük cekelım bu ka cılarda ses seda yokk
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
iii haftalar arkadaşlarrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
arkadaşlar herkeze mutlu yıllar diliyorum.dilerim bekarlar evlenir,motoru olmayan motor alır herkezin allah kalbine göre verir yani.sağlık,bol para ve kazanç,mutlu günler bizim yanımızdn hiç eksik olmasın.ben onlarsız yapamamda.
herkeze selamlar seneye görüşürüz öptüm sizleri
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Sana da nice yıllar
Aynı dileklerden sana da..
Bana sanmıyorum o dediklerinden getireceğini ama(bir tek sağlık getirebilir,o da mevcut durumu korusa yeter,şükür sağlığım yerinde),umarım sana getirir hepsinden
NE BU BE,,ERKENDEN YILBAŞI DİLEKLERİ,,,hayırdır,,sizin oralarda yılbaşı erken mi kutlanıyor..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yaww daha 5 gün bu ne acele yeni yıl içinnn maşallahh
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
...Sergerdan...
rahmi abicim hiç sorma valla görüşemedik çok özleştik.ama en kısa zamanda yeni yıla birlikte inşallah oda olur be abi yengeme selamlar
[QUOTE=[B]gittardando[/B];Gürkaaayyyyy!!Halime tercüman, can dostum güzel insan.... AAmiiinnnnnnnn
kardeşlerin hası gitarım canım benim valla bi özledim sohbetlerinizi gözümde tütüyonuz az kaldı dostum yeni yılda inşallah allah kalbine göre verir canım kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)