ÜMMET ABİ başımızın üzerinde yerin var sen olmadan zaten olmaz akhisar'a bir gezi
walla herkezi doyuracak kadar tutabileceğimizi zannetmiyorum... linkin... sen gelirken 10 kg kadar sardalya /hamsi kap gel bak özlem ben pişiririm diyor
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
balık var, tutan var, pişiren varrrrr. geriye ne kaldı afiyetle yiyen. o da ben.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
ne yemesi sen evsahibisin sen ağırlıyacaksın milleti iskender açgözlülük yapma bi 10 kilo da et sen kap gel mangalda güzel olur.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
oohh walla bu ne hazıra konuş arkadaşlar
balıları ayıklaması var
salatası var
sakiliği var bu işin
e tabi mangalı yakma kısmını falan hiççç sölemiyrmm
nezaman nezaman ha nezaman marmaristen selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
amanda aman. hadi salatayı ben yapayım bari. ee gerisine karışmam valla. slm ümmet abi.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
slmm ümmat abi mangalıı ben yakarımm aplaa merak etmee
herşey yemekler falan hazır da ee gezi programı eksik sanırım
selam manisalı arkadaşlar
26 kasım kan bağışı kampanyasıyla ilgili topiği okumanızı rica ediyorum sizleri mutlaka programımıza bekliyorum. kan bağışı yapmasanızda lütfen bizimle olun
teşekkürler sevgilerrrrrrr
geleyim mi manisaya?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
geeelllllll birader.Seni ağarlarız.
Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::
uglychıld... linkinpark,racing iski ve ben (lodos) AKHİSAR'DA yız .bilgin olsun ama şöyle etraflı bi mangal partisi yapsak hiç fena olmaz göl kenarında
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
mangalmıı???amannnn..serkan abi hemen organize et sen şu mangal işini gidelim göl kenarına,,,alalım ne gerekiyorsa...ben varım...
ooo bu arada gökhan abi,,,nasılsın yaa??uzun zaman oldu seni görmeyeli,,,canım abim nasılsın??şaşırdım vallahi,,seni tekrar buralarda görmekten dolayı...
ohh valla mecitte gelmiş
cuma toplantıda söyleyelimde kadro tammalansın
gelebilirsem cuma akşamı görüşürüz bu konuyu... yok işim müsait olmazda gelemez isem cuma akşamı telefonlaşırız pazar günü için bi şeyler ayarlarız baksana linikinpark abi bi yirmi kilo sardalya ben alırım diyo hangi mangalda yapacaksa salatayıda iskender ben yaparım evde hanım hep bana yaptırıyo salatayı diyooo geriye yiyecek adam lazım , onuda siz ayarlayın herkez karınca kararınca bi katkıda zaten bulunur koca gün göle karşı keyiflenir dururuz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)