[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
nee lodos izmiremi gidiyomuş (geliyomuş) desenize manisa baskını var bu gece...(ahaliyi toplar gelir abim)
beklerizzzzzzzzz
Lodos izmire mi geliyor dedin sen göksu. bu bilgiyi nerden aldın?
Göksu,bu gizli bir bilgiydi,Allah cezanı verecek Allah vermezse lodos verecek gerçi
ehhh göksu neyse olan oldu...
iki motosiklet ile nasipse gelmek istiyoruz, iski ve ben
ama hava durumuda (gece sıfır derece,hissedileni söylemiyorum bile) ne kadar müsaade edecek bilmiyorum...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
abi çok seviniriz cidden...hava çok güzel burda...
soğuksa bahanen, eminimki umrunda olmayacaktır...atlar gelirsin sen
Chatkut,adamlar İzmir de değil Buranın soğuğuyla onların geleceği yerin soğuğu farklı,o kadar mesafe gelecekler birde gece dönecekler
Serkan abi,gelebilecek durumda hissederseniz gelin,aksi taktirde riske atmayın kendinizi
Siz bize lazımsınız Başka sefer gelirsiniz en kötü ihtimalle..
Bu arada,%99 gelemeyeceğim ben abi Siz geliyorsunuz ama ben gelemiyorum,nasıl iş bu Denk geldi,valla görmek istiyordum sizi ama bi işim var halletmem gereken.Gelebilirsem gelicem tabi yine..
Gelemezsem şimdiden özür dilerim..
Gelirsem özürümü geri alırım ama,şimdilik emaneten bırakıyorum özürü yani,hemen sahiplenmeyin
ne özrü tuncerim olurmu öyle şey, ancak gelirsem bazılarını öttürecem az KAldı hep bu anı beklemiştim sırf bu duygular ile geliyorum(z)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Belkide gelememem isabet olmuştur
Sen al abi öcünü,az mı dalga geçtiler sizle! Ver abi cezalarını
Bence hıncını iyi çıkart
Ben dedim yapmayın etmeyin,bi gün çıkar gelirler diye ama kimse beni dinlemedi...
Ben elimden geleni yaptım ama geçtiler dalga napayım..
Şimdi kes abi cezalarını.Dalga geçerken düşünselerdi..Ben hiç dalga geçmedim,ama geçenlerin cezasını bulması taraftarıyım
itiraf ediyorum bize tüm lpg yi tuncer veriyordu gelemez onlar bir motorları bile yok diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sizde birer motosiklet var chengis abi bizde bi sürü hepsi bizim...
ama gece salmadı murat cumartesi döndük akhisar'a
pişman olduk walla yağmur ilk kontak açtığımdan kontak kapatana kadar hiç dinmedi
birde kuzey rüzgarı
hiç ıslanmadım desem yeridir (yalan olmaz) ama soğuk vurdu bizi
umutları hiç söylemiyorum bile sıçan gibi oldular
kardeşim sen tam korumaydın sürücülüğüne de diyecek bişey bulamıyorum da iski yi düşündüm umutları düşündüm yazık dedim içimden sen zevk almışsındır onlar ızdırap
Laf Anlatamıyorum Millete,,gidip Motosiklet Pantalonuna 2oo Ytl Vereceklerine,,gidecekler 60-70 Ytl Ye Kar Pantalonu Alacaklar "goratex" Malzeme,,-20 Dereceye Kadar Korunacaklar..yağmur Değil Nerdeyse Kurşun Geçmicek Içlerine Ama Nerdeeeeeeeeeee..........................
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Valla cumartesi günü bende karşıyakadan dönerken , ayni durumdaydım . Montum sugeçirmez olduğu için üst tarafım da sorun olmadı .Ama kot pantolonu iyice şişti , bu şişkinlik yukarılara yarıbelime kadar çıktı ama yinede zevk aldım. tabii benim yolum manisadan biraz daha yakın olduğundan ,üşümedimde. yalnız pantolon ve ayakkabılar o kadar ağılaştıki motordan indiğimde adım atmakta zorlandım Tekrar görüşmek üzere
arkadaşlar yarın yani çarşamba duyulmaz ile izmirden kütahya ve ankara istikametine doğru yola çıkıyoruz. Bayramda burada olamayacağız. şimdiden herkese iyi bayramlar. Bu arada biz kaç günde nereye varırız allah bilir. çok komedi bir yolculuk olacak kesinlikle
arkadaslar dun ızmıre motoru bakımına gıttım kask dısında ekıpmanım yoktu dondum rermenn... yaa mont ve pantolon nekadardır ve en uygun fıyatlar nerdedır ve taksıt olurmu
Kış geldı bınmıcem dıyorum bırturlu olmuyor ozluyorum motoru bu arada 2 saat motor calısmadı aksılıkya bakıma gıdıcem motor kalmıyor..
En sonra servısı aradık onlar dedı bıseyler ızmırden telefonla bız burdan anlamaya calısıyoruz adam demezmı makas varmı kaldım oyle makas al alltakı kablo kesılecek
İnanın saka sandım neyse sonra sehpanın ordakı kabloyu kestık...
walla sonra calıstı motor.müşür denen bi parça bozukmuş meger..walla kırkyıl dusunsem motorun sağlam kablosunun makasla kesılecegı aklma gelmezdı ama kesılırken ınanın parcam koptu sankıı... bayan olmanın zorlukları iste
bıde bu yaz uzun yol yapıcam dıye plan yapıyordum 5-6 bayan planlıyoruz ege sahıllerını bu arada bızımle gelmek ısteyen 1 tamırcı motorcu aranmaktadır ılgılenenlere duydrulur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)