hadi o zaman atlayın gelin...özlem giderelim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
hadi o zaman atlayın gelin...özlem giderelim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
vay be vefakar portakal ve onun yegane sürücüsü. kardeşim ne güzel bir fotograf bu. Cbr si olup satanlar iç geçirmiştir gene. KAlmışlardır ağızları açık.
ALLAH olmayanlarada versin,para var imkan var ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
valla di mi kardeşim. bak biz titreye titreye biniyoruz karakaçana. allah verde de keşke fazer yada DL650 alsak
bir dahaki toplantıyı biraz erkene alıp cuma vakti alsancak camiinde yapmak gerekicek sanırım
ALLAH olanlardan alsın olmayanlara versin, para var imkan var...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
mecit bak valla canımızı çektiriyorsun kardeşim. büyük günaha girecen haberin yok. bu ne abicim tuzlanmış balık mı yoksa. bayılırım ben
Yok yok böyle olmaycek, sana bana birer DL 650 lazım murat abi... Biz de sonra onları satar birer Astra alırız AstraClub.org. Nasıl?
...Sergerdan...
Valla DL 650 ler süper fikir. tam bizlik kardeşim de Astra işi bizi bozmasın. bunların intiKAmı acı olur. hem biz motorumuzdan nasıl vazgeçecez. o kadar emek verip alacaz DL 650 yi sonra satacaz. Çok zor kardeşim be.
abi biz DL 650 alana kadar Astra Murat 124 ayarına düşer zaten alıveririz birer tane. Onu demek istedim ben
...Sergerdan...
ha o zaman olur yaw. hatta belki BMW bile alabiliriz.
mecit tarih ver...
rk ile iyi gider
bunların işi azaldı galiba biti kanlanmaya başlamış şimdi yandık işte bir harekete geçerlerse MANİSA-İZMİR dar gelir bunlara KAÇINNNNN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mecit snndede yoq yoq haa baba bu ne böle balıklarıda hazırlamışsn bi mangal yapalım onlara rakı balık ayvalk işi olsun
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Yaparsınız
Bu arada 45 YT 125 plakalı motor güzelmiş. Çok beğendim kimindi o yaw
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)