boş ver o zaman mecit sen bizim teras toplantılarına katıl, halı saha olmasada bizim maçlar iyi geçiyor herkez birbirine çay ısmarlamak için yarış yapıyor burada
boş ver o zaman mecit sen bizim teras toplantılarına katıl, halı saha olmasada bizim maçlar iyi geçiyor herkez birbirine çay ısmarlamak için yarış yapıyor burada
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gelemiyorum cengiz abi,,okul çok yoruyor beni..işte arada vakit bulursam sizleri görmeye,,2 dakika yüzümü unutturmamaya çalışıyoruz..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
baba ozaman bu pazar spilde bi mangal yapalım hep maçta yaparız izmir Mt çıkın karşmızada bi güzel yenelim sizi pazar günü uyarsa yağmur yağmazsa bi mangal yapalım ne dersinz manisa...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
kesinlikle masörde isterler. bu işin altından kalkmak zor mecitim. dediğin gibi çok para gider. Delgado yu getirmek daha ucuz ya da alex i. en iyisi hasan şaş boşta onu çağıralım karın tokluğuna oynar
BAKSANA BİZİM TOPÇULARA,, KAplan uykusundalar,,sessiz sessiz ortalığı kesiyorlar..sakın KAmpta olmasınlar..
Manisa,İzmir[MT] pazar gününü değerlendirelim gelin bi maç yapalım:yenersek karışmam ona göre
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
MANİSA MT muhattabımız Mecittir. O ayarlarsa organizasyonu geliriz katılırız. Yoksa gelmeyiz.
ser KA n çağırsa gitmeyecekmiyiz yani çok ayıp çok, sana modifiye zeytin yok wallace yani arkadaşımızın motoru yok diye,motora binemiyor rüzgarı hissedemiyor eski günleri özlemiyor, bizi hiç sevmiyormu demek istiyorsun yapmaz benim KA rdeşim öyle şeyler balık,rk,roka kokusunu aldımı kendine gelir özüne döner
CENGOMOTO
muhatapta alınmıyoruz artık
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş; diye boşuna dememişler
ama bu wallace de bu kadar yapmaması lazım canım yok artık evden izin alamıyormuş, onun motor hayatı bitmiş,evinden işine gidebilirmiş izin yokmuş dışarı çıkmasına,çıkarsa çok kötü olurmuş evde bulaşık,çamaşır yıkarmış hele bu hafta TERAS cafeye hiç gelemezmiş ( LPG ) falan diye kaç toplantıdır yeni gelen üyelere anlatıyor MAKARA yapıyor yazıktır,günahtır desemde dinlemiyor KURT KOCAYINCA CBR A BAKA BAKA KARARIRMIŞ ( öylemiydi yaw )
CENGOMOTO
ben bunun acısını sizden dirhem dirhem çkarmammı
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
lütfen artık "KA"lı "MA"lı konuşmayalım ..
www.kaclub.org sitesinin bende moderatörü oldum..
çalışmalarımız devam ediyor..
coming soon...
bizi yiyion sandım be mecit walla doğruymuş,
iski de süper moderatör olmuş ,
adminstatör de lodosmu yoksa ? diyecemde baktım bi daha profil bilgilerine kesinlike lodos adminstatör
May The Force Be With You
ya bende oraya bi ara moderatör olmuştum sanki
o senin dediğin deneme ve test sitesiydi murat'ım ''kaclub.freeforums.org'' idi o site
bu sitede ise webmaster umutus
ama ciddi anlamda çalışmalarda gevşeklik laubali bi durum yada format yok sitede , incelerseniz görürsünüz zaten
ama tabiki bu benim ve bizim motosiklet özlemimizi ve tutkumuzu törpüleyemez
hepsinin yeri ayrı,,, hele motosikletin ve bu sitenin vede sakinlerinin apayrı
pkk lıların saklandığı mağrada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
Siteniz hayırlı olsun. E biz de üye olalım, artık Manisa-KA başlığında görüşürüz
...Sergerdan...
Bu geceki rüyamı anlatayım
Çok ciddiyim gördüm bunu,geyik yok...
Birisi vardı gruptan ama hatırlamıyorum kim olduğunu,aynen şöyle dedi " lodos motosikleti bırakmış,artık hayatta kullanmam diyor"
Bende hadi yaa,tahmin ediyordum ama Yazık oldu,cidden iyi geziler iyi yollar yapmıştık,yeri ayrıydı bizde... Dedim.
O da "öyle ama artık hayatta motosiklet kullanmam,o grupta bitti benim için,araba iyi diyormuş " dedi.
Bende baya baya üzüldüm...
Bir iki dialog daha vardı hatta ama hatırlamıyorum..
Yeminle bu rüyayı gördüm
Artık bilinç altımıza bile işledin be lodosum SerKAn abim,hey gidi günler hey...
(Şu msninde geçen gün yazan yazı kafamı kurcalamıştı,sanırım o sebep oldu bu rüyayada Bir tarih vardı ve yanında da kamp felan bişeyler yazıyodu,dedim heralde KA tutkunlarıyla kamp yapacak Eee bizle yapmadığına göre).
yaw tuncer dellendirmeyin adamı...
kim demiş motosikleti bırakmış diye,o rüyandaki dümbeleğe söyle köy düğünlerinde beste yaparım onun kafasında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)