Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
günaydın manisa. herkese kolay gelsin hayırlı işler
tünaydınnnnnnn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Hoppp Millet,,ne Bu Ya..kimseler Yok..sayfada Diplere Vurmuşuz..
Bende Bırakıyorum Artık Bu Işleri..yazmıyorum Bundan Gayrı...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
valla mecitim sende bırakırsan Manisa ya kim sahip çıkacak. bu zeytinçekirdekleri arazi oldular yine
yaww herkess koşturmacada
yok zeytin zamanı yok okul zamanı derken hepimiz daldık bir yoğunluğa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
1-2 ay süreniz kaldı,o zaman da hareketlenmeyin salacam İzmir MT yi üzerinize
1. İzmir MT seferlerini başlatacağım...
Hayırlı haftalar herkese
hay azına sağlık mecit'im
tabiki motoru sattık eskisi kadar aktif olamayabilirim ama dur bakalım ölü toprağı serpme üzerimize
beraberiz yine
burası motosiklet sözkonusu oldumu, bizim gemimiz , en son gemiyi kaptan terk eder
daha ben montlarımı dizliklerimi kasklarımı korumalarımı satmadım hepsi duruyor...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
manisaaa sizin o tarafta mangal yakıcak yerler varmış......yapın bir organizasyon damlayalım...şöle dağ bayır olsun alalım topumuzu bide futbol maçı yapalım...özledik walla hepiniziiiii
siz tuncere dua edin bir salsa bizi ( SALSA ) sizinle dağ bayır tango yapacağız allahtan mecitiniz varda arada bizide unutmuyor,sizide unutturmuyor yoksa serKAn a KAlsa bu işler KAra KAyıplar da KAlacaksınız KA KA KA KA ( eskiden bu ha ha ha idi )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
NASIL KARIŞTIRDIM,,NASIL HAREKETLENDİRDİM ,GENE ORTALIĞI YA...
KORKUYOR ABİCİM KORKUYOR MİLLET BENDEN...
helal be mecitim senden beklenir herşey. adın olmuş organizatör. bu adamları uyutma kardeşim. hoş sen uyurken de lodos un intiKAmı büyük olur ama neyse
BEN UYUMAM murat abide,,bunlar uyutuyor beni,,benimde işime geliyor uyumak..
uyuyarak bir tek karpuz büyür
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ana karpuz kesip yanına kavun ve peynir de mi koyacan. tmam gerisi bizden ne zaman
yoksa bi izmir mt manisa mt halısaha maçımı yapsak
sen bu işin üstesinden gelirsin ama senin ekip KA larla sahaya çıkar bizim garibanlarda gezmekten en iyisi ER 5 e biner
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ZOR GİBİ CENGİZ ABİ AMA,,Bİ DENEMEKTE FAYDA VAR..
bunlar maça gelmeden VIP araç isterler,,5 yıldızlı otel isterler.. vs vs vs..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)