teşekkürler..Daha bu tarz çok hareketim var ama yüzlerce cd nın içinden bulmak çok zor bakarsın motosikletle yapar koyarım
motosikletle yaparsan artçın olmak istemem. o kadar heyecanı kaldıramaz zavallı kalbim
nerde bu manisa-mt heyyyy.....
nasıldı haftasonu çalışmalrınız???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
heyttttttttttttt be kim tutar senii
ne bu enerji gece gece
benim haftasonuu süperdi walla istanbull kazan ben kepçe
gezdim durdummm 2 gün 2 gecee
hepinize ii haftalarr arkadaşlarrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
iyi haftalar manisalı kardeşlerim. herkese hayırlı işler
arkadaşlar geçen gün bir sebepten dolayı manisaya geldim..ilgimi çeken motorlar oldu..manisada bu yarı otomatik 4 vitesli motor aşkı nedir yaa :D
nereye baksam ondaN :D
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
en çok trafiğe kayıtlı KA da o taraftaymış diye duyduk biz.
abi trafikte iki KAyıt var. birincisi en çok motor KAydında manisa 3. sırada. ikinci olarak ise en çok tatlısu motorcusu da akhisar tarafındaymış. allahtan manisada sen gibi motosiklet ruhuna sahip KArdeşlerimiz var Mecitim. ArKAdaşlara KAlsa istatisliği bozacaklar.
Bak yine başladınız arKAdaşlarla uğraşmaya... KAra listeye alıyorlar uğraşanları, sonra acısını çıKAracaklarmış. bizi bowling lobutları gibi dizip GürKAy'ı üzerimize fırlatacaklarmış.
...Sergerdan...
bizi seven arkadaşlara selam olsun...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Seni ve seni seveni seviyoruz SerKAn Abi
...Sergerdan...
serkan'ım gürkayım iskanderim sizleri sevmiyen mi var be bu camiada.
ya arkadaslar dun acayıp ruzgar vardı toz falan motorda dısarda kalıyo bısey olurmu bu havalarda ? branda cekıyorum gercı araıra ama nekdar korurki?
O rüzgarda yolda olmak vardı, ahhh... kış geldi hala benim motosiklet çıkmadı. Kışın çok severim motosiklet kullanmayı...
...Sergerdan...
arkadaşlar uzak bir aradan sonra herkese selamlar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)