Motor da alacaksın demi ?
Alırsın alırsııın...
O kadar çalıştınız,şimdi parayı koyduğunuz çuvallardan birinin ağzını açar,bir motor alırsın yoğunluk bitince..
Motorsuz lodos,esmeyen rüzgar gibidir..İkiside birbirinden ayrı olamaz..
Valla şu işlerin bitsin,sağlam bir gezi yaparız,hiç olmadı sağlam bir operasyon yaparız ..
anaaaaaaa....
tuncer ne iş ?????
motosikletimizi sattık diye bizi sitedende atacak az kaldı
ülen bizde motosiklet olmasada her geziye organizasyona evlilik şartları elverdiği sürece katılırız
düşünüyorum bi makine ama ??? erken daha biraz daha tüylenmek lazım ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kardeşim ne demek şimdi bu. evli olmayanlar ayrı mı buluşsun demek istedin sen yoksa. Ne yani üçe mi bölüneceğiz.
1. motosikleti olup bekar olanlar
2. motosikleti olup evli olanlar
3. KA ve benzerleri olup evli olanlar
yok ya daha neler
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
murat yakındır alacam ifadeni
chengis abi yarama basma ne olur (belden aşağı çalışıyorsun ama )
abi bu kadar az yakan ekonomik bi araba şarttı bana , devir ekonomi devri
ama dediğin gibi motosikletimin yerini hiç bir dört teker tutamaz... motorumda sizlerde gözümde tütüyorsunuz şerefsizim
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
canafarımmmmmmmmmmmm
:D
manısa uyuyooooooooo
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
heyttt be kemallll
2. foto yazdan kalma galibaa
eee tabii gezmekten fotoyu yüklemeye zaman kalmamıştırrr
gezinnnnnn benimm yerimeede ev kuşu oldum ben nasılsaa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ewet abla yazdann kalma ne gzl dı günler behh
keşke yaz olsaaa :D
durr daha atayımm
çandarlıı
bu fotoda acelele gezmeye cıktıkk ölesine bi gezintidi motorcu alemıne özür dılıyorum
kaskımm olmadıgı içinn ve terliklerlenn :D:D:D
kocaa manisa mt ve akhisar sakin ınsanlarına slmlar
bide ford ka cılara nerelerdesınız yavv
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
AZ KALDI bunlar yakında bir bomba patlatırlar, bu kadar sessizlik hiç hoşuma gitmedi bilirim ben bunları uyutmazlar bizi, bir mangal kokutalım bakalım biz bu hafta oralardan duyulacakmı eğer bu kokuda oraları harekete geçirmezse işleri çok zor demektir
CENGOMOTO
CENGOMOTO
iyi haftalar manisa...işiniz rast gitsin
manisa yakında gümbür gümbür gelir şüphem yok.
İİŞİMİZ bitmiş bizim ,,ben gümbür gümbür değil,,langır lungur ancak gelirim be abi..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)