Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben yaparım yaa organizasyon için gerekeni....
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
evet EREN bu muhteşem görevi başarıyla yerine getirebilmene sonsuz inanıyorum..
inanın başımı kaşıcak vaktim yok,,bu mesajıda,,ders çalışırken çay molası vermişken yazıyorum..
rabbim,,mehmetciğimize acısın,,onlara güç versin..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Herkese Selamlar Manisa...
Bana yie kurbet eller göründü. Haftaiçi İzmir'de, Haftasonları Marmaris'te bulunuyorum, tabii her an değişebilir bu durum,
Kendinize çok iyi bakın, çok özledim sizleri...
...Sergerdan...
YArin 9:00 da alandan motosikletlerle gecilicek.valilikten izin falan ayarlanmis organizasyon tamammis..bugun aradi benide sedat abi..Toplanma yeri eski garaj..
Arkadaşlar İzmirde harika bir organizasyon oldu...hem çok keyifli geçti hemde sesimizi duyurduk...
yarın size kolay gelsin...Ben gelemniyorum ama bizden gelenler olucak sanırım bugün konuşuluyordu
sabah erken saatte olmasaydı ben gelmeyi düşünüyordum izmirdeki olay gerçekleşti sıra manisaya destek vermekte eğer işlerimi ayarlarsam hala bir ümit var sizlerle olabilirim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
evet manisa mt uyuyormuyuz
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
nasıl geçti dostlar bugün..?
resimleri bekliyoruz
Manisa cok guzel gecti..duyduguma gore en cok motosikletliler gecerken canlanmis millet..renk kattik bayrama..resim ceken varmi manisada???? fotograflari siteye atarsaniz seviniriz...
arkadaşlar sizin adınıza manisa mt yi biz temsil ettik
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
arkadaşlar nasılsınız yaw. keyifler nasıl? tekmil verin bakayım bir kimler sağ kimler selamet?
ben burdayım murat abicim görüşemedik o günden sonra sende merak edip aramadın yaşıyorum ben haberin olsun yani ... heh ölmedim yani... tabu topalntısı buluşmasında yine bnm fotom yok oraa yüssüzluk olmasın die yazmiim dedimde burda gıstırdım sen i
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
ya eren ben o gün fotograf çekmedim özgür çekti. ancak bu kadarını eklemiş. Neyse bi dahaki toplantıya ben devralırım fotografçılık işini seni de bol bol çekerim. cuma bekliyoruz
nesse cuma görüşürs murat ve özgür abiler bana birer çay söyler hesaplaşırıs
walla murat tekmill verelimm ama biz suni tenefüs yapıyoruz galiba manisa mt olarak kış geldii işler durulacağına hepimizde bi yoğunlukk sanırım bastı
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)