helal olsun iyi döşenmişler buda demektirki her alanda savaş başladı
helal olsun iyi döşenmişler buda demektirki her alanda savaş başladı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Valla bana herzaman atış serbest... Savaşa gerek yok...Her fırsatta tüfek olsun atarım... O kadar dolmuşum şu anda.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
günaydın arkadaşlar...
gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamdada bu savaş sürüyor...
bilgi ve teknoloji ,toplumumuzu bir adım daha öne geçirerek tüm bölgenin tek sözü ciddiye alınan milleti ve devleti yapacaktır bizi.
bilgi ve teknolojiyi tüm vatanını seven T.C. vatandaşları ile paylaşalım...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
Manisa ve İzmir MT olarak bence birleşmeyin.Türkiye'nin her şehrinde yaşansın bu heyecan.Her şehrimizin sesi duyulsun...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Arkadaslar 29 Ekim Nerde Olucaksiniz Toplanma Yeri Ayarladinizmi? Hukumetin Orda Biyerlerde Nasil Olur? Mumkunse Motorlara Bayraklar Takalim..vatanimiz Icin Ne Gerekirse Yapalim..bayraksiz Olmayalim...
ÇALIŞMA lar devam ediyor bilgi verilecek manisayada geleceğiz yetkili kimse bağlantımız kopmasın
CENGOMOTO
AKHİSAR ilçesi 100.000 nüfuslu bir ilçe(sadece merkez ) çoğu ilimizden daha kalabalık ve gelişmiş modern bir yerleşim merkezidir.
ve dün burada 30.000 kişi teröre lanet mitingi ve yürüyüşü yaptık...
herkez kendi çapında teröre karşı savaşıyor...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben gelrim yapımındada elimden geleni yaparım...
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar ben evime 5/5türk bayrağı açtım balkondan sarkıttım benim elimden bu kadar gelir işlrden korteje falan katılamam herkez bişekilde tepkisini dile getiriyor zaten inşallah başka MEHMET 'çikler ölmez allah TÜRK'Ü korusun.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
:pr::pr::pr:
Arkadaşlar,Şehitlerimizi anmak ve Teröre lanet etmek için toplanıyoruz !
Buluşma topicini açtım,herşey tamamdır.Manisa mızın da katılımı olursa seviniriz..Oldukça kalabalık olacağız,detaylı bilgi için link;
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...kim-izmir.html
haydi manisa atanın izmire ilk girdiği ve gördüğü yer olarak bize desteğinizi esirgemeyin hep birlikte izmirden sesimizi yükseltelim SPİL den sesimiz duyulsun
CENGOMOTO
Izmir'in nufusundan dolayi katilim fazla olucaktir..arkadaslar 29 ekimde biz manisada kalsak daha iyi olmazmi..izmiri biliyosunuz govde gosterileri olucaktir..ama manisadada yasanmasi lazim bunun birazda olda..bunuda ancak bizler yapabiliriz diye dusunuyorum..bayrak falanda takalim motorlara..nedersiniz az kaldi toplanicakmiyiz? yada baska bir alternatifi olan varmi?
Asilcim topic açılmış izmir ve çevresi diye... manisalılarda izmire gidcektir... neden izmire gelmiosun sende... aldında 250cc makinan var...
arkadaslar motorum servistesanırım pazar gününe yetişmeyecek yanlız giden birisialsın beni arkasına yaa...
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
asil 29 ekimde manisada yapılacak bir miting ile çakışma durumu yok 28 ekim pazar günü, hem tatil hemde meteoroloji tahminlerine göre hava durumu çok güzel olacak , tüm manisalı dostlarımızı bekliyoruz .
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...r.aspx?m=IZMIR
May The Force Be With You
evet arkadaşlar tüm izmir ve civarı illerdeki üyelerimizin hatta üyemiz olmayan motosiklet sevdalılarının katılımlarını bekliyoruz.
tamam pazar gunu olsun manisada ozaman ama orda olucaksa neden manisadada 29 ekimde bulunmuyoruz bunu anlayamadim..manisalilarinda bu dugusal yogunlugu gormesini isterdim biliyosunuz manisa pek aliskin degil bu tarz seylere..ne varsa izmirde oluyorr..ama napalimm oyle diyorsaniz oyle olsun :( :( :(
walla Asilde haklı manisada bu tazr şeyle çok az olduğu için ilgi çeker bencede 29 ekimdede manisada yapalım.. toplasan 1 saat sürmez zaten_??
İzmir eylem saati 14:00 olarak değişmiştir.
İzmir eylemi 29 ekimde değil zaten 28 Ekim Pazar günü olacaktır...Çakışma söz konusu değil yani isterse Manisa da 29 ekim de bişey yapabilir tabi ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)