Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    mecit kiralık katil gibisin valla yanlış yok abi ama olursa haberimiz olsun bizede bir şeyler bırakırsınız artık eğlencelik,kafelerde oturmaktan sıkıldık ata sporumuzlada biraz ilgilenelim kılıçlar zincirler paslandı baltaları çıkaralım topraktan artık
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mecit kiralık katil gibisin valla yanlış yok abi ama olursa haberimiz olsun bizede bir şeyler bırakırsınız artık eğlencelik,kafelerde oturmaktan sıkıldık ata sporumuzlada biraz ilgilenelim kılıçlar zincirler paslandı baltaları çıkaralım topraktan artık
    abi naptın sen açık tahrik var... sizde vardı birkaç mayası bozuk ,eğlencelikti ne güzel oyalanıyorduk onlarda temizlendi
    şimdi can sıkıntısı kös kös oturuyoruz
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi naptın sen açık tahrik var... sizde vardı birkaç mayası bozuk ,eğlencelikti ne güzel oyalanıyorduk onlarda temizlendi
    şimdi can sıkıntısı kös kös oturuyoruz
    heheh valla ya böyle de hiç keyfi kalmadı bu işlerin. geri mi çağırsak acaba adamları?

Motosikleti
    Yamaha R1
    merhaba arkadaşlar öncelikle dün gece yarısı saat 00:20 civarı hain ve kalleş bir saldırıda vatan için vatanımız için kaharamanca savaşan ve bu kalleş saldırıda şehit düşen 12 mehmetçiğimiz için öncelikle ailelerinin , silah arkadaşlarının ve yüce türk milletinin başı sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
    Ama az önce siteye girerken düşündüğümün tersine manisa mt de kimse allah rızası için tek satır yazı yazmamış bu konu hakkında açıkcası buna biraz üzüldüm
    Her günümüz cenaze her günümüz ŞEHİT bunların sebebi bir it oğlu it !!! uyan TÜRK evladı uyuma uyan 30 kupona alınmadı bu VATAN şunu unutma ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYEBİLENE (hoş bugün ülkenin başbakanı bile çıkıpta NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye bağıramıyor ama ????)
    içinde az biraz TÜRK lük olan herkesi ev ve iş yerlerine bayrak asmaya davet ediyorum
    ben 1994-1995 yıllarında 15 ay şırnak'ın uludere ilçsesi yekmal köyü habur2 mezrasındaki habur 2 jandarma karakolunda yaptım askerliğimi 22 sıcak çatışmada bizzat bulundum oraların ve ordaki çatışmaların ne demek olduğunu çok iyi bilirim allah ordaki tüm mehmetçiğimizin yardımcısı olsun

Bir papaz öldü herkez hırıstiyan oldu bir hrant öldü herkez ermeni oldu Binlerce askerimiz öldü hangisi TÜRK oldu hangisi MEHMET oldular .
    HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MEHMETİZ..............................

....................... N E M U T L U T Ü R K Ü M D İ Y E N E D İ Y E B İ L E N E ...............................................

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    MURATTI-R1 çokteşekkürler,,içten yazına aynen katılıyorumm....

cengiz abi sorma,,ortalıklarda yokuz ama bari bir kükreyim dedim NAMIM yürüsün..sanmasınlar meydan boş..bilsinler bizi,bizleri anadınmıdı....
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    ALLAH tüm şehitlerimiz yakınlarına sabır versin.istenmeyen duygusal söylemlerde bulunabileceğimiz ihtimali üzerine burada bu kadar hassas ve önemli konuda yazmak istemedim ama arkadaşım dayanamamış yazmış

hepimizin başısağolsun...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Alıntı FAVORİİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sekan abi fotolor hazır
    ::cooo
    ferhatımm ne fotolarıı yavvvv güveçç fotolarımı yoksaa
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    yok kareşim göveç fotoları deil ama bi göveç fotosu kayarız senin için nolcak sen iste yeter

bütün şehit ailelerin bası soğolsun kardeşim yazmış oldugun yazıdan dolayı teşekür ederim allah türkü karusun ve yüceltsin bizim de 20 günümüz kaldı bende 20 gün sonra ordayım allah hepimizi korusun
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    cengiz abi sorma,,ortalıklarda yokuz ama bari bir kükreyim dedim NAMIM yürüsün..sanmasınlar meydan boş..bilsinler bizi,bizleri anadınmıdı....[/QUOTE]

mecitim bak bir durum olurda seslenmezsen üzersin bizi hani mangallık dalak ciğer bizimde hakkımız hani şöyle bir kellede yemedik ne zamandır on parmak dalalım şöyle kemik sesi gelsin
    CENGOMOTO

_demon_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    iyi akşamlar manisa MT
    -C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
    [MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    evet arkadaşlar ülke olarak zor günler geçiriyoruz
    son zamanlarda çok fazla şehit verdikk
    hepimizin içi yanıyorr eminimki

istanbulda güzel bir toplanma var
    29 ekim günü hem CUMHURİYET BAYRAMI hemde TERÖRE HAYIR için
    bir kortej düzenleniyorr
    bir çok motosiklet grubu bu oluşumun içerisinde
    manisada da ciddi bir motosiklet kullanıcı sayısı var
    hem manisa mt hemde manisa motor sporları klübü olarak
    böyle bir organizasyon düzenlense çok da anlamlı olacağını düşünüyorumm
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    Yamaha R1
    evet bencede manisa ve izmir mt ler olarak toplu bir şekilde yapabiliriz güzel bir kortej bence

HERŞEY VATAN İÇİN VATAN SAĞOLSUN

HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MEHMET

http://www.youtube.com/watch?v=TTTMX...elated&search=

burda pkk lı köpeklerin leşlerin resimleri var arzu eden seyredip biraz bari soğuyabilir
    AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
    VATAN SAĞOLSUN

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hıfzı abi (ve tabiiki bütün manisalı dostlar) şu anda izmir mtde forrapın her yönüyle ilgilendiği ve tüm hazırlıklarını bitirdikten soora duyrularda ilan edeceğini yazdığı bir konu var, %99,999 olacak bi eylem var, ben burda orda yazanları tekrarlamayacağım elbette, forrap izmir mtde yazmış, muhtemelen pazar günü olacak, dua edinde resmi izinleri falan işleri rast gitsin ve gözünüz duyurularda olsun.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Yamaha R1
    merhaba karmacoma bu işin resmi izni falan olmaz bana kalırsa bu miting değil devleti yada milleti pretesto değil toplanacak tüm motorcular yapacak kortejini en ufacık sünnet düğünü konvoyunda bile izin alınmaz en fazla polis durdurup ceza yazmaya kalkar katılım çok olursa kime nasıl yazacaklar hoş yazarlarsada 3 kuruş ceza yazarlar
    VATAN SAĞOLSUN

Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hıfzı abi (ve tabiiki bütün manisalı dostlar) şu anda izmir mtde forrapın her yönüyle ilgilendiği ve tüm hazırlıklarını bitirdikten soora duyrularda ilan edeceğini yazdığı bir konu var, %99,999 olacak bi eylem var, ben burda orda yazanları tekrarlamayacağım elbette, forrap izmir mtde yazmış, muhtemelen pazar günü olacak, dua edinde resmi izinleri falan işleri rast gitsin ve gözünüz duyurularda olsun.
    şimdiye kadar izmir ve manisa mt olarak bir çok etkinlik yaptık gezi amaçlıda
    sosyal içeriklide ama bence bu çalışma her şehirde ayrı yapıldığında çok daha güzel olurr
    fraklı günlerde olursa 2 grup yine bir araya gelir
    ve katılım oranı daha yüksek olur

Motosikleti
    Yamaha R1
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiye kadar izmir ve manisa mt olarak bir çok etkinlik yaptık gezi amaçlıda
    sosyal içeriklide ama bence bu çalışma her şehirde ayrı yapıldığında çok daha güzel olurr
    fraklı günlerde olursa 2 grup yine bir araya gelir
    ve katılım oranı daha yüksek olur

bende aslında ayrı yapılsın isterdim ama üzelerek söylüyeyim manisamızda ve izmirde tahmin edemiyeceğiniz kadar pkk sempatizanı hain var onun için kalabalık görkemli bi kortej olsun görsünler türkün kinini istedim

birde arkadaşlar sizlere yine görünce sevineceğiniz iki site adresi verecem site isimlerine bakıp sakın girmeye çekinmeyin 10 üniversiteli aslan türkgenci hacker larımızın büyük türk milleti adına el koydukları sitelerdir

www.leylazana.net
    www.osmanbaydemir.com
    bu iki siteyide ziyaret etmenizi öneririm aslanlar şu saatlerde fıransız bir televizyona pkk yı desteklemek gerekir diye röportaj veren şırnak belediye başkanının kendi adına sitesi bulunmadığı için şırnak belediyesinin ve aynı anda diyarbakır belediyesinin sitelerine yoğun saldırılar yapmaktalar allahın izni ile sabaha kadar bu sitelerede büyük türk milleti adına el koymuş olacaklar allah yardımcıları olsun ellerine zeval vermesin
    VATAN SAĞOLSUN

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iki düdük çalıp bi kaç volta atarken trafik cezası yazılmasın diye alınacak bi izin diilki bu, bize yakışan bir eylem olması için hiç bi aşamasında canımızı sıkacak bi engelcikle karşılaşmamamız için alınmasında fayda olacak bir izin,
    bi organizasyon yapılırken hazırlık aşamasında sadece işin içindekilerin yaşadığı ve uzakdan bakarken aklımıza gelemeyecek bi sürü ayrıntı ile uğraşıyolardır eminim, hazırlık aşamasında ve devamında her şeyin yolunda gitmesi için dua edin dedim sadece,
    May The Force Be With You

Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı muratti_R1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 siteye de çok anlamlı yazılar konulmuş mutlaka göz atın arkadaşlrr

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki düdük çalıp bi kaç volta atarken trafik cezası yazılmasın diye alınacak bi izin diilki bu, bize yakışan bir eylem olması için hiç bi aşamasında canımızı sıkacak bi engelcikle karşılaşmamamız için alınmasında fayda olacak bir izin,
    bi organizasyon yapılırken hazırlık aşamasında sadece işin içindekilerin yaşadığı ve uzakdan bakarken aklımıza gelemeyecek bi sürü ayrıntı ile uğraşıyolardır eminim, hazırlık aşamasında ve devamında her şeyin yolunda gitmesi için dua edin dedim sadece,
    bu
    konuda çok haklsıın mustafa
    bir etkinlik yapacaksa tüm ince detayları düşünlerek
    bize yakışan şekilde yapılması gerekiyor

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    pazar birinde pazartesi diğerinde yaparız tarih belirlensin ayarlarız birlik olma vaktidir yeterki sesimiz duyulsun
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Yamaha R1
    www.cyberprotest.org

işte aslan türk hacker larının sitesi üye olun sitede daha neler var neler
    VATAN SAĞOLSUN

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler