Ben degilimm ama cok uzuldum..cok cok gecmis olsun..walla ozlem oyle sorunca bian fena oldum..kendim gibi hissettim siyah motor mayan artci deyince kalbim gum gum oldu..off yaa olmasin kaza falan :(
Umarim kimsenin basina gelmez..
Ben degilimm ama cok uzuldum..cok cok gecmis olsun..walla ozlem oyle sorunca bian fena oldum..kendim gibi hissettim siyah motor mayan artci deyince kalbim gum gum oldu..off yaa olmasin kaza falan :(
Umarim kimsenin basina gelmez..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tut hadi elimi bunlar bize yüz vermiyorlar bunlar ağır ABİ kendi çöplüğümüze dönelim biz işleri düşer bize nasıl olsa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
iyi akşamlar MT Manisa ümmet pertikan abimin tüm manisa üyelerine selamı var bu gn ümmet abi burdaydı biraz dertleştik sohbet ettik yha adamı gördüm özendim biz daha burnumuzun ucuna gezi düzenleyemiyoruz adam türkiyeyi kaç defa dolaşmış hepnize çok çok selamı var...bide gesi düsenlielim artıq
yha bn anlamadım belifeles mi kaza yapmış asil mi kafam karıştı sonuçta bişi olmuşmu bişey olmadıysa defam
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
bi de panik yaptırıyor, soora virgülü nereye koyacaz diye uğraşıp duruyoz, zaten balata aşındı kayrayışım zayıf çok zorlandım bu gün burda.
May The Force Be With You
manisa Mt günaydınlar efendim
hayırlı cumalar herkese ....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
cumada bittiii sabahtaa bittii
ben ancak görüyorummmm
ii cumalarr
ii öğlenlerr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
21,10,2007 pazar öğlen soma grubu manisa tarafından geçip menemene gideceğiz.
eğer motorcuların takıldığı bir kafe falan warsa uğrar tanışırız.
çok memnun oluruz.
[B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
PERT TEAM
sekan abi fotolor hazır
::cooo
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
kazayı yapan ne benim ne de asill
bizim toplantıya gelirken çarpıyorlar tanıdıklar
çarpan beyin eşinden öğrendimm bende
kadın şoktaydıı o yüzdenn tam anlatamadı olayıı
anlatabildiği kadarıyla asili tarif ediyorduu
bende toplantıdan çıkar çıkmaz asili aradımmm
ama kazayı yapan asill değilmişşş
olayın açık ve kısa özeti bu yanii demon
ya basit mantıkk ilişkisini kuruyorsunuzda neden beni yoruyorsunuzz
tanısamm bilsemm kimm olduğunuu neden sorayımm ama demii
ama şöle bi tezde olabilirrr tabii
nede olsa manisa mt delileriyle ünlüü
ne yapsalar yeridir mantığındanda yola çıkmışş olabilirsinizzz
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
soma tayfası pazar günü geliyomuş dağda bi mangal atalım mı MT manisa ne dersiniz...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
beyler pazar çok ii olur bi mangal falan hemde soma mt ile tanışmış oluruz bu arada demon arkadaşımızın dediği gibi millet durmaksızın gezi yapıo biz anca kafelere gidiyoruz nasıl motorculuk bu yaaaaa. haftaya gidelim bi yerlere motor nereye götürürse ok mi millet????
bugün cumartesi ve manisa mt de tık yok yarın için
demekki gelip geçeceğiz.
PERT TEAM
ekamba dostum, md değil mt
biz MANİSA MOTOSİKLET FEDERASYONU na üye olmak ile birlikte(başkanımızda çok sevdiğimiz bi abimizdir)
ayrı bi dostluk organizasyonuyuz,oraya yürekten bağlıyız sadece ,yani sürekli takıldığımız bir yer yok...toplantı ve organizasyon yer ve zamanını msn de topluca görüşerek yada telefon ile yada toplantılar esnasında karara bağlarız
bizde herkes işi gücü ile meşkul yada okuyan insanlar ama hepimiz birbirimizi tanıyor, site haricindede görüşüyoruz gerek ailece gerek şahsen,
şimdi(bu aylarda) MANİSA-MT biraz sakin olur duru olur sebebi ise bizlerin zeytincilik üretim ve ticareti ile uğraşan insanlar olmamız(hasat zamanı şimdi biliyorsundur)
bir iki ay sonra kar kış düşmeye başladımı bizim gezilerde başlar
o zamanda çok başını ağrıtırız karışmam bak
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
peki anlaştık lodos
PERT TEAM
VARMI ARIZA manisa mt????
varsa bir yaramazlık,,haberim olsun....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)