manisa iyi haftalar. kolay gelsin
ben manisada hiç gt250R görmedim,sadece 2-3 tane gt 250 geziyor ortalıkta,ışıklarda kalkış benim hobim gibi birşey bundan sonra denk gelirsem hiç olmazsa bir korna çalarım,scooterlar gerçekten rahat ama scooterdan scootera fark var,mesela bendeki runner race gibi zaptedilmesi zor,şahsen bu motor bana yetiyor bundan sonrada geçsem geçsem nexus 500 alırım,manisada race kullanması çok zor olmalı böyle yollarda...
DİKKAT,,ÖNEMLİ
evet dostlar,,TOPLANTI VE İFTAR TOPİĞİMİZ AÇILMIŞTIR...bkz DUYURULAR....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yaşa murat abi............................
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
şükür be mecit açıldı demek
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
@mecit iş durumlarını biliyorsun MANİSA-MT sana emanet gelebilir isek geleceğiz.
iski,linkin,favorii,gürkay,deniss...vs görüşelim de kim gider kim kalır belli olsun
@mecit ; gelemesssem emanetleri buradan kim gelir ise ona ver bana ulaştırsın ...
noluyoo ne emanetii gelkıyomm toplantıya damaramı basmayınnn
murat hocam nasıulsunnnnnnnnn
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
olm niye arayıp emanetler bende(tekirdağ rk'sı ve oğluma BJK forması) demiyorsun
ben gene mecit'e kurulup duruyorum göndermedi emanetleri, birinin rengi ağaracak ,diğerinin son kullanma tarihi geçecek
tekrar faruk59 kardeşime teşekkür ederim taaa tekirdağ'dan getirmiş bana hediye olarak
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
ya formayı sen ver LODOS a oğlan giysin. diğerinin de şişesi kırıldı falan deriz kap gel benim balkonda sefa yapalım kardeşim. emaneti takip edecem diye manisa sayfasından çıkamıyorum baksana halimize. Ramazan bitsin bayram namazdan sonra LODOS un elini öpmeye gidecem. Gitmişken de emanete bir selam veririiz.
kardeşim sizden(sen wallace vs..) değerlimi köpeğiniz kulunuz olsun keyfin varsa içesin varsa afiyet bal şeker olsun kardeşime
sen formayı unutmada gerisi önemli değil
ama aslansütünün kapağını bi ara beraber kıralım ben yalnız içemiyorum biliyosun hazımsızlık yapıyo
olm ne adamsın yaaa... sen gel önünde merasim kıtası oluşturtmassam 70 cc lerden (1000 lik te olabilir senin keyfine bağlı) adım serkan nickim lodos olmasın hehe
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)