Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobilet sürücüsünün oturuş ve şürüş şekli
    sanırım superman pozisyonundan bahsediyorsunuz

ingolstadt bulvarında çokça var onlardan, özellikle geceleri çıkıp motorları denerler, superman gibi motora uzansalarda etraftaki insanlara psikopat gibi bakmaktan da kendilerini alamazlar..
    The World is yours...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    manisa iyi haftalar. kolay gelsin

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı asilozbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar..uzun suredir giremedim 2 ay oldu motosikleti alali almadan once hergun girerdim nedense alinca gezmekten vakit kalmiyoo sanirim
    Motor cok rahat ama bayan olarak cok zorlandim hakketende kuvvet gerekiyormus onu kullanmak icin bedede kas sifir oldugu icin ilk 2 hafta butun kemiklerim agridi ellerim su topladi falan ama simdi vucudum baya uyum sagladi motora
    izmire gittim artciyla beraber ilk uzun yok deneyimim racingle ama kollarim falan tutuldu resmen, scooter umu ozledim valla onunla didim-akbuke gittim race den 10 kat daha rahatti .race almak isteyen bayanlara bi onerim var scooter inanin daha iyi bizler icin..tabi adrenalin olayina girmezsek..

asilozbay@hotmail.com
    manisadakiler eklerlerse sevinirim..kirmizi isikta her karsilastigim kullacidan kac cc sorusunu duymak istemiyorum artik
    ben manisada hiç gt250R görmedim,sadece 2-3 tane gt 250 geziyor ortalıkta,ışıklarda kalkış benim hobim gibi birşey bundan sonra denk gelirsem hiç olmazsa bir korna çalarım,scooterlar gerçekten rahat ama scooterdan scootera fark var,mesela bendeki runner race gibi zaptedilmesi zor,şahsen bu motor bana yetiyor bundan sonrada geçsem geçsem nexus 500 alırım,manisada race kullanması çok zor olmalı böyle yollarda...

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    DİKKAT,,ÖNEMLİ

evet dostlar,,TOPLANTI VE İFTAR TOPİĞİMİZ AÇILMIŞTIR...bkz DUYURULAR....
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DİKKAT,,ÖNEMLİ

anlaşıldı 45 tamam. 35 dinlemede

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    yaşa murat abi............................
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    şükür be mecit açıldı demek
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    ledow 250cc classic
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DİKKAT,,ÖNEMLİ

yaşa mecitim teksin :
    [COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    @mecit iş durumlarını biliyorsun MANİSA-MT sana emanet gelebilir isek geleceğiz.
    iski,linkin,favorii,gürkay,deniss...vs görüşelim de kim gider kim kalır belli olsun

@mecit ; gelemesssem emanetleri buradan kim gelir ise ona ver bana ulaştırsın ...

Motosikleti
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mecit iş durumlarını biliyorsun MANİSA-MT sana emanet gelebilir isek geleceğiz.
    iski,linkin,favorii,gürkay,deniss...vs görüşelim de kim gider kim kalır belli olsun

@mecit ; gelemesssem emanetleri buradan kim gelir ise ona ver bana ulaştırsın ...
    o emanetlere ben manisa da el koyarım gelmezseniz kardeşim

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emanetin bende. bende ama sana ulaşırmı bilmem.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emanetin bende. ben de ama sana ulaşırmı bilmem.
    şu emanetlerin içeriğini bi görelim toplantıda, yincek iççek işimize yarıcak bişeyse çörekleniriz

Motosikleti
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu emanetlerin içeriğini bi görelim toplantıda, yincek iççek işimize yarıcak bişeyse çörekleniriz
    ya kişi LODOS olunca ve emanet diyorsa kesin kayda değer birşeydir

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    noluyoo ne emanetii gelkıyomm toplantıya damaramı basmayınnn

murat hocam nasıulsunnnnnnnnn
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı linkinpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noluyoo ne emanetii gelkıyomm toplantıya damaramı basmayınnn

murat hocam nasıulsunnnnnnnnn
    oo kemal yaşıyor musun sen? hayırsız Manisalı seni. cuma gelde görüşelim

Motosikleti
    sattım...
    emanetin bende. bende ama sana ulaşırmı bilmem.
    olm niye arayıp emanetler bende(tekirdağ rk'sı ve oğluma BJK forması) demiyorsun
    ben gene mecit'e kurulup duruyorum göndermedi emanetleri, birinin rengi ağaracak ,diğerinin son kullanma tarihi geçecek
    tekrar faruk59 kardeşime teşekkür ederim taaa tekirdağ'dan getirmiş bana hediye olarak

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olm niye arayıp emanetler bende(tekirdağ rk'sı ve oğluma BJK forması) demiyorsun
    ben gene mecit'e kurulup duruyorum göndermedi emanetleri, birinin rengi ağaracak ,diğerinin son kullanma tarihi geçecek
    tekrar faruk59 kardeşime teşekkür ederim taaa tekirdağ'dan getirmiş bana hediye olarak
    bütün bunları emanetine sarkmayayım diye yazıyosun biliyorum. forma işime yaramaz. oğlum sonsuza kadar cim bomluuuu. ee rakıyıda zamanında biz üretiyorduk. doyum var yani. ama açarsan bir duble içeriz artık. bir ara gelirim emanetlerle.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Motosikleti
    bütün bunları emanetine sarkmayayım diye yazıyosun biliyorum. forma işime yaramaz. oğlum sonsuza kadar cim bomluuuu. ee rakıyıda zamanında biz üretiyorduk. doyum var yani. ama açarsan bir duble içeriz artık. bir ara gelirim emanetlerle.
    ya formayı sen ver LODOS a oğlan giysin. diğerinin de şişesi kırıldı falan deriz kap gel benim balkonda sefa yapalım kardeşim. emaneti takip edecem diye manisa sayfasından çıkamıyorum baksana halimize. Ramazan bitsin bayram namazdan sonra LODOS un elini öpmeye gidecem. Gitmişken de emanete bir selam veririiz.

Motosikleti
    sattım...
    kardeşim sizden(sen wallace vs..) değerlimi köpeğiniz kulunuz olsun keyfin varsa içesin varsa afiyet bal şeker olsun kardeşime
    sen formayı unutmada gerisi önemli değil
    ama aslansütünün kapağını bi ara beraber kıralım ben yalnız içemiyorum biliyosun hazımsızlık yapıyo

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya formayı sen ver LODOS a oğlan giysin. diğerinin de şişesi kırıldı falan deriz kap gel benim balkonda sefa yapalım kardeşim. emaneti takip edecem diye manisa sayfasından çıkamıyorum baksana halimizeRamazan bitsin bayram namazdan sonra LODOS un elini öpmeye gidecem. Gitmişken de emanete bir selam veririiz.
    olm ne adamsın yaaa... sen gel önünde merasim kıtası oluşturtmassam 70 cc lerden (1000 lik te olabilir senin keyfine bağlı) adım serkan nickim lodos olmasın hehe

Motosikleti
    olm ne adamsın yaaa... sen gel önünde merasim kıtası oluşturtmassam 70 cc lerden (1000 lik te olabilir senin keyfine bağlı) adım serkan nickim lodos olmasın hehe
    yaw bak bunu dedin olay bitti zaten gelsem yaparsında yapmadığın şeymi kardeşim. Şurda iki geyik çevirelim dedik emanetlerle ilgili. yoksa sensiz senin emaneti içmek bana koyar boğazımdan geçmez valla

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler