Hızlı hızlı yedirip obez yapıcan çocukları belifeless Dua güzelde hızlı yeme olayı sakat,bir taraflarına kaçacak çocukları hızlı yemesinler söyle
Hızlı hızlı yedirip obez yapıcan çocukları belifeless Dua güzelde hızlı yeme olayı sakat,bir taraflarına kaçacak çocukları hızlı yemesinler söyle
#heavy_incitement kardeşim ilk toplantıya senide bekliyoruz bilgine..
o günü iple çekiyorum ilk toplantıda beraberis inş...
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
heavy_incitement [mt iz-man] asıl il grubunun adı , izmr manisa hep birliktedir, mesela en yakın cuma iftarımız olacak izmirde fırstın varsa atla gel,
May The Force Be With You
manisaaaa. uyanın hey millett. daha kış gelmedi yavv.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
iski pazar günü drag lara gitcen mi????
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
benim de yemek duam söyledir. allahım beni zayıflatamıyorsan arkadaşlarımı şişmanlat. amin.
wallace töbe de lem
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bilader drag değilmiş özür.2007 Sezonunun 6. Ayak Pist Yarışı 30 eylül pazar günü pınarbaşı pistinde...drag mrag nerde cıktı yawww...uydurmayın kardeşim...
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Murat dün şöyle baktımda abicim böyle gidersen yakında fazer için tankped almana gerek kalmayacak kardeşim.(dost acı söyler)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
tamam başlıyorum rejime en kısa zamanda. Bir iki aya kalmaz filinta gibi olurum. o zaman bakalım ne diyeceksiniz.
demem kardeşim. akhisara geldiğimiz akşam mis gibi kızarmış soğan patatesleri sıcacık burnumuza dayayıp ye ye bişey olmaz diyen sen değilmiydin
Bu arada iski sen bu bahara kadar bi ar ar alırsın demi?
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ya bu rr mı daha fazla gaz yer, yoksa r6 mı? hehe. az kaldı olacak dostlar. kafamda yamaha r6 var siyahından yeni kasa. ama biraz zaman alabilir kanımca.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
para konuşmayı elbise yürümeyi öğretir....
konuş iski yürü be...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Çıktığım falan yok abi nerden çıkardın onu?...
Ben 4 aydır yalnız bir adamım... Damat adayı 4 yani...
Bu arada iş arkadaşlarımın yakın çevrelerinin sağlık sorunları yüzünden 1 hafta ertelendi gelişim, artık Başka baharda görüşürüz. Buraya gelmek isteyen varsa elini çabuk tutsun, son 5 gün
pazar otomobille dönüş var...
...Sergerdan...
öhö... iski olm ne aşkı meşki lem
olm al sen makineyi bensiz binersen injeksiyon ayarın kaçsın,beyni karışsın makinenin gaz yemesin emi
bi ara görüşelim arayı açtık aloooo
akhisar olarak bi iftar yemeği düzenleyelim bizde olmassa millete koşmaktan kendi eşrafımızın züüriyetinin vuslatına hasret kaldık (ne demek bu şimdi)
bi görüşelim şu işi senle
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)