ah ıskı abı ahh beee cok uzuldum o r6 satılırmııı hıhhhhh gelmıyom yanınaa
llodos abı sendee ne satttınn cıbırıı ne gzl tın tın gezcektıkk
ah ıskı abı ahh beee cok uzuldum o r6 satılırmııı hıhhhhh gelmıyom yanınaa
llodos abı sendee ne satttınn cıbırıı ne gzl tın tın gezcektıkk
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
lodos ve iski abilerim,3 vakte kadar işlerinizin hafifleyecek,2 teker kaşıntınız başlayacak...
Motorunuzu sattınız ama ruhunuzu zaten istesenizde söküp atamayacağınız için içimiz rahat.Nasıl olsa alacaksınız 2 teker hehehheee
15 ağustos çarşambadan beri görüşmedik özledik be abi sizi...
:pr::pr::pr:
olmasss. olmass abiler. baskı var, şiddet var. dayanılmaz boyutlarda. ruhum darlanayyyy
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
iskiiiiiiiii !!!!!!!
olm napcez len....
ben üyeliğimi makine alınceye kadar askıya alıyorum
çapraz ateşe aldı bunlar bizi
bizim gibi düşmüşe bi dekmede sen vur mantığı ile acımıyolar baksana
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
serkanım valla darlandım ben. ben de bir süre girmeyeyim bari nete diyeceğim ama bağışıklık yaptı. nasıl yapçaz bilmem valla. bi ara görüşelim özledim sizi. gürkaya slm.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
olm iski aramız 20 km seninle bile görüşemiyoruz
işler yeni yeni hızlanmaya başladı bizim
akşam sabaha karşı 03:30 da bıraktı işçiler işi sabah davulcusu ile beraber millet evlerine gitti
iki ay böyle en az sınra senin ile şu soruna bi çözüm bulacaz
olmadı bi makine alır beraber kaçarız izmir'e
hehe
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yukardaki foto sayfalarca yazının özetini bi anda veriyo, vurmayın artık adamlara, son zamanlarda gördüğüm en dramatik fotoğraf diyebilirim, bu fotoyu gördükten soorada halen adamları tahrik edebilecek kişi sadisttir bence. içim parçalandı be serkancım.
işlerinizde başarılar allah kolaylık versin,
May The Force Be With You
kardeşim üzüldüm şimdi o resimi görünce. Kıyamam tamam ben artık bu konuyla ilgili yazmıyorum. üzmeyelim LODOS'umu
ya alın artık sizde birer makina susturun şunları be yaw arkadaş nasıl durabiliyorsunuz motorsuz ben onu anlıyabilmiş değilim
abi bende anlayabilmiş değilim nasıl duruyoruz böyle makineye binmeden...
ancak tabiki keyiftende satmadık,ihityaç meselesidi birazda
ama tiryakinin nasıl canı çeker sigara öyle özlüyorum
siz siz olun makinenizi daha iyisini almıyacaksanız satmayın
bu kış böyle yapacak bi şi yok
artçıyız anadınmı
ama dostlar nerde biz orada .... işler gevşesin dinlemem motorsuzluk felan damlıyacaz yanınıza ...
müdürüm..üzülme sen,,bu adamların hepsi üzerine oynuyor ama birtanesi al şu motoruda gez toz,,özlem gider demiyor..
benim portakalı yarın sana gönderiyorum..doya doya gez..kudursun bizim izmirliler...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
saol mecit'im aramızda teklif yok biliyorum...
yaw kendimizi acındırcak durumumuz yok,herşey gırgır geyik (o fotoyuda bilerek çektik hehe) şükür hertürlü imkanımız war
dostumuzda çok
motorsuz kalmayız...
mecit dediğin o işi araştırdınmı gün belirliyelim...
olsun artık bi buluşma ....
arkadaşlar sevgili dostlar biraz kendimizi sıkalım imkanları zorlayalım bu hafta toplantılarda görüşelim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
cuma toplantınıza yada buluşmanıza diyelim gelmeye çalışacağız bakalım (yengeler salarsa) iş durumları müsait olursa
birde bizim manisa-mt olarak bi buluşma toplaşma ayarlamak istiyoruz
bi iftar yemeği yada sonrası bi buluşma olabilir irtibattayız arkadaşlar ile bakalım ...
İFTAR YEMEĞİNİ AYARLADIM,,VES CAFE İLE GÖRÜŞTÜM,,patlayana kadar yemek artı tatlı,sınırsız çay kahve vs vs vs,,15 ytl dediler...biraz daha çekicem fiyatı aşağıya..haftaya çarşamba diyorum yapalım ama,,ne dersininiz manisaaa???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
akşam 18:30gibi manisada olurum sanki bakalım kimler orda olacak kimseyi bulamazsam akhisara çeviririm tekeri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)