bu havada ne evde oturulur ne çalışılır ramazandan önceki son hafta bu mangal yakılır keyif yapılır ( ramazanıda üye yapsak acaba bize kıyak yaparmı ) recep şaban ramazan olarak aramızda olsalar onlara modifiye zeytin ikram etsek
bu havada ne evde oturulur ne çalışılır ramazandan önceki son hafta bu mangal yakılır keyif yapılır ( ramazanıda üye yapsak acaba bize kıyak yaparmı ) recep şaban ramazan olarak aramızda olsalar onlara modifiye zeytin ikram etsek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
günaydın millet sabahı şerifleriniz hayrola
günaydın hepinize...bana da hayırlı işler...;)
As The Years Go Passing By...
hayırlı işler bol müşteriler allah hayırlı kazançlar versin özgür kardeşim
eee özgürcüm sen dua et kaptan poyraz burda değildi ve benim iyi halime denk geldin yoksa baya bi hırpalardık seni
iyi geceler manisa mt... 25 ii geceler
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
evet manisalı mt ler tatilden dönmedinizmi daha bu arada ödemiş drag larına gidenlerden bilgileri beklemekteyiz
böyle bişey gördünüzmü adam utanmasa kahve içecek
http://www.youtube.com/watch?v=Fsk3qEPhunE
Özür dilerim. Düzelttim. Şimdi çalışıyor.
bu adam benzini nereden alıyor sizden alıyorsa bizde gelelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tünaydınn arkadaşlarrr
bugün okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa başlayann çouklar içinn okulunn ilk günüüü
dolayısıyla heyecannn varrr
benimm bıırıklarrr süperrr
çouğu yeğeni başlayan varsa başarı dolu bir yıl dilerimm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Biz sana müzik dersi yerine biyoloji dersi verelim Gürkay... Sahiden lisedeki biyoloji hocanın adını hatırlıyor musun?Bak bu ciddi bir soru...
Ablaa benim yeğenler başlıyor. biri bugün başlıyor, diğeri haftaya... Emre'm 1 sınıfa başlıyor, mavişim... Aslıhan'ım 6.sınıfa.... Çok özledim onları...
...Sergerdan...
şşş manisa nasıl gidiyor işler keyifler yerinde mi? Alo LODOS ses ver yaw
SELAM MİLLET keyifler nasıl bakalım...
murat abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selamm..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecitim a.s. nasılsın kardeşim sesiniz soluğunuz çıkmıyor? ramazan geliyor manisada ramazan boyunca fuar varmış diye duydum güzel etkinlikler konserler varmış? gelelim hem beraber iftar yapalım hem görüşelim hem eğlenelim.
doğrudur wallace, bu günlerde manisada açılacak bi tarım fuarı dolayısı ile bi fuar organizasyon şirketi elemanlarıyla görüşüyoz, az önce bi işletmeye beraber gitik, dönüşte anlattı, ramazan boyunca valiliğin önündeki meydanda her akşam bi sanatçı getirilecekmiş falan diye anlattı, bende bunların havaalanından alınması falan var bengü, özlem tekin falan gelirse hiç çekinmeyin size yardım edeyim ben getirir götürürüm dedim , yemediler
May The Force Be With You
abi biz akhisar team olarak sezonda ve ramazan boyunca bitikiz işten başımızı kaldıramayız.gerçek dost bu zamanda belli olacak bizi unutanı biz ebediyen unuturuz
wallace unuttunmu bizi hayatını kaydırırım kariyerini yakarım kardeşim
MT kalın sağlıcakla
MECİT bi mesaj attım aldınmı ?
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bak bengü için bende gelebilirim. özlem tekin zaten iki tekerci iyi de bir artçı onu da alırım. amaç hizmet. çorbada bizimde tuzumuz bulunsun
kardeşim sizi unutmak ne mümkün. biliyorum işleriniz çok yoğun. o yüzden arada bi ses verinde yaşadığınızı bilelim. allah kolaylıklar versin. bi kere dostum demişiz size ölsek sırtımız yere gelmez, ölsek unutmayız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)