Günaydın Manisa MT
Lodosum,Gürkayım ve bütün Manisa MT ye iyi çalışmalar
Günaydın Manisa MT
Lodosum,Gürkayım ve bütün Manisa MT ye iyi çalışmalar
günaydınnnn millettt
yarınn tatillll
son iş günüüüü
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
biz artıkın haftanın 7(yedi) günü çalışıyoruz
karamsarlık yarışında açıkara öndeyiz dimi gürkay !
sabah 07:30
akşam 21:30 (en iyi ihtmalle)
hele gürkay yürüyen pastörizem(açılımını sormayın hayatta söylemem) benim , kardeşim...
iri kemikli sakin huylu kardeşim
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
lodos,valla zor işiniz.Ama şurada bir kaç ay böyle.Sürekli değil,iyi yanından bak Yardım gerekirse elim(iz)den geldiğince yardım ederim(z).Şu sezon geçsin goldwing parası çıkartırsınız bu çalışmayla heralde
kaptanpoyraz,o da bişey mi,önümüzdeki haftadan sonra pazar günü geldiğinde yeni bir hafta başlayacak sonraki gün,ve daha iyisi sonraki ay geldiğindeee Tamam abi cidden kötü oluyo bu Çalış çalış nereye kadar...Ramazanda geldi Artık aç karnına çalışacak,stres dolu insanlarla yaşıyacağız belkide onlardan bir parça olacağız,bir ay boyunca full çalışıp izin günlerinde ise açlıktan hiç bir şey yapamayacağız.Mangal partileri olmayacak,rk vs. olmayacak Hehe sitres makinası gibiyim (Gerçi bu ramazan olayları tutanlar için,tutmayanlar etkilenmez pek).
dur be modum daha ramazan gelmeden sitres yaptırıyon adama mangalmış oymuş buymuş derken gene içim kıyıldı anasını satayım yaw 30gün ben nasıl dayanıcam
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
vallahi beyler benimde haftada bbir gün iznim var en sonunda onu bcumaya aldıracaksınız bana çünkü sizin oralarda geziler hep cuma oluyo yada bana sırf cuma yaptığınız geziler denk geldi. ama 2 hafta sonra izmirdeyim. bi iftar yaptırırsınız bana
GT650R
oFLuAlper,geziler cuma olmuyor,buluşmalar (toplantılar) Cuma oluyor...
Ramazan başlasın iftar organizasyonu yapıcaz zaten,sen gel sana göre ayarlarız o organizasyonun gününü gerekirse
aklımda 2 hafta sonra gelmek var ki %99 bu pazar deyil bir sonraki pazar gelicem. oda heralde ramazanın ilk pazarı olacak eşimli izmirli olduğu için orda kaybolma şansızımız çok yüksek
ama kumrunuzu yemeden dönmiyecem bide sizin grubun üyelerini çok merak ediyorum şafak 9 gün
GT650R
biraz iddalı oldu ama bence siz nerden soktuk bu ofluyu aramıza demeyinde vallah misafirin umduğunu deyil bulduğunu yediğini biliyorum ondan geleceğim gün belli. 16/09/07 ozaman orda olucam izmirde kaybolmasssam tabi
GT650R
evet manisa mt ler yine joyu bir uykuya dalmışsınız bakıyorumda tabi hafta sonu herkes tatile gitti sanırım size iyi tatiller
iyi geceler manisa...muratti R1 den zopayı yedik en sonunda...en benzin aldık ne olacak..mecburiyetten yani....
As The Years Go Passing By...
günaydın arkadaşlar ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
günaydınnn
evdekilere keyifli vakitler
iştekilere sorunsuz çalışmalar..
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)