Bakalim 101. Sayfa Kİme Nasİp Olacak..İlk Mesaj..
Bakalim 101. Sayfa Kİme Nasİp Olacak..İlk Mesaj..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
102 sayfa sayibine ne hediye var ona göre bütüngün mesaj çekerim valahi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
102. SAYFAYA YAZANA BENDEN BİR 70 lik...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Mecit valla kurtarmaz 70 lik. Yani sermayesi değil be abim. Hiç olmazsa 75 lik falan olsun. Yoksa ayıpsun dükkan senin
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
kardeşlerim bir kaç gün yoktum yine esmişsiniz. allah size akıl fikir versin diyecem ama zor. tamam nice 100. sayfalara. vaktinde biz de ne 100 sayfalar devirmiştik ama bir kısmını tarihe gömdük. Manisa lı kardeşlerimizin de tarihteki normandia çıkartmasından sonraki en büyük destekli çıkartmalarını da unutmadık. Kardeşlerim benim.
hehehe eywallah özgürüm inşallah.
haydaa ben beylerbeyi isterim. bi kere akhisarda test ettim gayet güzeldi
Yanında balık varmı mecit
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
bak valla balık da varsa tam süper olur. roka da benden o zaman
hade kalamar da benden olsun...
As The Years Go Passing By...
Özgürcüm hakkında yazılanları okumadın galiba. İstersen 100. sayfaya bir bak. Sen Ahmetliye gelirsin o zaman hem plakanı sökücem hemde göreceksin sen fast life...fast die... nasıl oluyormuş
eyvah eyvah..ben vallahi 100. sayfaya bakmamıştım yaw..yahu hıfzı abi yusuf abi ben ne zaman memleketimi inkar ettim be yaw..siz benim önümü de kesersiniz şimdi..pusu olaylarına kalkışmayın bak kaza yaparım soora..
ben hangi bir sorana izmirliyim dedim arkadaşlar yapmayın böle...
sadece izmirde oturuyorum...hepimiz türkiyeliyiz...
bak toparlayamıyorum şimdi gördünüz mü...
manisaya mı taşınsam ne yapsam..fabrikayı oraya getirmenin imkanı olsa gelirim yani..
ama yusuf abi bişey var ben urfa da doğdum,ayvalıkta gelişmemi tamamladım,izmirde serpildim,sonra en son ahmetliye geldim..ama sakın kütüğü karıştırma orasını anlamam..
kalamar da geldi ama özgürün can güvenliği tehlikede. nasıl olacak şimdi bu iş?
karayiplere kaçıcam ben ve ordada ahmetliliyim dicem size inat...
45 B 3024 ü türkiyenin dört bir köşesi gördüğü gibi avrupa asya her bir kıtada görsün...gururla...;)
açık oturum mu.._? basın sözcüsü kim peki_?hakim bey ben masumum...
eh be hıfzı abi hemşeri hemşeriye böle mi yapar...seninle motor arkadaşıyız,kader arkadaşıyız..ben sizlere neden sırtımı döneyim ki...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)