100 sayfa olacak nerdeyse...Hadi bakalım kime denk gelicek.....
100 sayfa olacak nerdeyse...Hadi bakalım kime denk gelicek.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ehhh be alp tunayyy
okadar uğraştıkk uğraştıkkk sana denk geldii 100. sayfanınn ilk mesajıııı
tühh be yawww
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
tebrikler tunaaaayyy....
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Evet sevgili arkadaşlar 200. sayfa için kayıtlar başlamıştır. Acele edin.
Hatta bir hediye koyalım. Her yüzüncü sayfanın ilk mesajını yazan kazansın. Mesela ilk toplantıda Tunay'ın motorunu yıkayalım.
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
alper abi yaptın yine yapacağını vallahi..
daha bize 40 sayfa var bakalım bizde kim denk gelicek 100. sayfaya..
kesin wallace olur o...
As The Years Go Passing By...
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Vallaa ben bir sayfada mesaj görüntülediğim için benim açımdan 100. sayfaya daha çok var...
...Sergerdan...
aliiii banaaaa gitar çalmayı öğrettttt. duydun muuuuuu? ses idare eder. kulak var. ücrette anlaşalım sadece.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Ben ölüm marşı çalabiliyorum,şu dınnnn dınnn dı dınnn dın dın dın dın dın dın dınnnn şeklinde olanını.Bir de romance ın ortasına kadar felan biliyorum.Bir de caddelerde rüzgar şarkısının sadece caddelerde rüzgar kısmını çalabiliyorum gerisini getiremiyorum.İstersen bunları öğreteyim iski,ücrette anlaşırız
özgür bittin sen yiğenim sen nasıl olsa geleceksin baba ocağına o zaman sormazmıyız sana hatta ilk gördüğümde babanada şikayet edecem seni bugün pazaryerinde gördüm annenle alışveriş yapıyorlardı ama neyse gelir baban birkaç güne kadar nasıl olsa benzini biter muhahahaha yandın sen yandınnnn
Hehe...Ben yazdığımda 99. sayfadaydı mesajım...... 100.sayfa olmuş....
Sondan başladım okumaya yav neler oluyor demeye kalmadı en başta benim mesaj......
Teşekkürler arkadaşlar....Beni sizler yarattınız...
Ne diyom yawwww...Karıştırdım....
Görüşmek üzere....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Özgür,özgürdür Özgür'üm tehlikeli laflar yav şaka makaAmma tepki almışsın...
Bence sen bi müddet gözükme ortalıkta
100. sayfada bisimde tuzumus olsun demi!!! ya kış gelio artıq hadi gezi yapmıosmu foçaya kaçalım foçaya...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
yaw bizde ilk 100'ün içine girem dimi ama adettendir
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
@demon bizim geziler ocak,şubat gibi başlar,mayıs ayı sonuna kadar ege kıyılarını talan ederiz
yazın millet darmadağın oluyo
hem kışın motosiklet binmek daha zevkli (tabi bu kış satmazsa motoru gürkay artçısıyım)
şimdi iş zamanı...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
MAnisaaa 100. sayfan(m)ız hayırlı olsun nice 100 sayfalara...
En kısa zamanda görüşmek üzere dostlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)