Bakalım kimler varmış
Ben - Aykut Coşkun (Trakya İletişim 1)
Bakalım kimler varmış
Ben - Aykut Coşkun (Trakya İletişim 1)
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
ben varmı$ım murat
Ben de buradayim.
Ama su an isim nedeni ile diyarbakirdayim fakat yilda iki kez geliyorum edirneye
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Bu kadarmı ??
Havalar ısındıkça serhat şehrimiz Edirne sokaklarında bir çok motor görür oldum. Umarım bu sayı gün geçtikçe artar. Tanışmak kaynaşmak dileğiyle
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
HAde yaw yokmu edirnemizde söle bi grup..Havalar acıoo gelelim bi ciğer yiyelim hep beraber...
ya ben de trakya biyoloji mezunuyum ama 7 sene oldu..
4 senem geçti edirnede, ucundan biraz edirneli sayılırım
ya zühtüpaşa! ciğer dedin, aklımı aldın yani yaa, nasıl özledim bilemezsin..
Edirne ciğerini özleyenlere
off offf
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
beyLer bende edirnedenim gerçi uzköp'lüyüz ama ne olsun idare edin tur fiLan yada gezi filan düzenlerseniz geLirim ama motoru haziran 2006 nın ortasında aLıcam.... Herkese seLamlarrr..
ayıpsın caner kardes, bekleriz edirneye...benim senede 2-3 kere uzunkopruye duser, gorusmek uzere...
ibobey var kardeşim Trakya Üni. Fizik bölümünden ama o giremiyor net'e sanırım bu sıralar.
Sadobey
Selam, ben de varım henüz motorum yok ama yakında alıcam inşallah. 2. el commuter ya da cruiser düşünüyorum.
AAa uzköp'e fiLan geLirseniz ağırLarız en azından ya çayımızı ya biramızı içersiniz... neyse fazLa suLandırmadan
TaBi Edirne'ye gitmemezLik oLmaz çok seveim edirneyi... Ciğer burdada var ama edirnedeki keçicizade yok mu adamı deLi ediyo şekerLemeLer süper..
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Ah be zuhtupasa abim, ne yaptın sen, valla organizasyonların kralı sensin, valla yap bir edirne turu, hep beraber akalım. Ciğer yiyelim 3 senem geçti edirnede ne çok özledim anlatamam...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
@Jazzbass
Üff o ne fotograf öyle. Bir de aç karnına baktım bu başlığa, valla cenifır lopet'in pıçlak fotografını koysan, bu kadar çekmezdi beni....
GeLin waLLa çok iYi oLur.. HavaLarda GüZeLL..
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Vardır elbet koca şehirde birkaç twister, Hayabusa değil ya bu
Koca Sehİr Mİ,edİrne Mİ? Olmayabİlİr Bence,cokta Sasİrmamak Lazİm..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)