fakülteye kim geliyor cbf 250yle
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
ben kamu yonetımınde okuyorm...
geldm bıkac defa.. pek okulla alakam yok...
tunca kampusunu dıosanda.. ordada hanım okuyo... oraya baya bi gittim..
aysekadın dıosanda... karsısındaki dinlenti cafede calısıorm akşamları... zaten motor full orda cafenın onunde... (yan sokakta)
bulo sele... benımde arkadaslar oturuodu orda... hatta sıızn karsınızdı galıba.. 3 arkadas... gecen sene nisan ayında ustunu acmaya baslamıstn galiba.. her gelis gidişte bakıodm.. o zamanlar benım motor ıstanbuldaydı.. getirmemiştm..
Fakülteye giden benim, orda okuyorum.
candash, dostum dogrudur dediklerin, birara sık sık motorun basında oyalanıyordum akü problemleri yüzünden, ama hallettim sonunda
Ordayken motor dısarıdaydı, calınacak diye cok korkuyordum geceleyin.
Calıstıgın yer Dinlenti kafe mi yoksa Pub mu?
[QUOTE=candash;989343]hayırlısı olsun...
bende cbf 250 mi satıorm.. bilginize..... 34bj0418 belki goren olmustur..
hayırlısıyla buyultcem ....[/QUO Modeli fiyatı ve km'si hakkında bilgi verirsen iyi olur dostum
bende tunca kışlasında okuyorum.Makina I .motoru getirecem ama yer ayarlamaya uğraşıom.birde alarm taktırmayı düşünüyorum alarm ı nereden alıcam?nerede taktırıcam?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...oya-rengi.html bu hafta sonu jant ları boyucam bunun hakkında fikirleriniz neler dir.çook teşekkürler.
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
gecen sene pub tarafındaydm...
suan kışlık diye cafeye gectm... ondeki yere.. simdi 2 haftaya kadar pub ın bahcesini acıcaz artk.. acıncada oraya gecerm..
bu arada işimden biraz garip bahsettm.. gecen sene gordunmu bilmiorm...
ben orda waffle a bakıorm... yani garson falan diilim..
cafenin we pub ın tatlı olaylarıyla ben ilgileniorm...
simdilik waffle a dewam... bahceyi acınca cheesecake falanda yapmaya baslıcam...
hangi fakultedesn bu arada ?
(aynı anda bikactane alıntı yapamadm)
yeniceri...
motor 2006 4400 km de... istanbulda mutluhan'da 4bin bakımı yapıldıda geldi... 6 duyarsınız etraftan. ole diormda.. biraz daha inicem tabi
caner22
karara warmıs gibisin.. siyah uzerine beyaz serit diye...
zewk meselesi elbet.. ama ben olsam jantları bembeyaz yapardm... terteemiz..
cok istiosanda kırmızı serit cekerdm..
ya gecen gun 1 saat dışarı cıkdım 25 tane falan motosiklet gordum ki 2 si beni baya şaşırttı honda 600 rr yada fs bilmiorum kask ı kolunda taşıyodu bi tane de siyah kawasaki gordum onunda kask arkada astardaydı gorduum 25 motordan sadece 6 tanesinde kask vardı ve 3 tanesi edirnede hiç gormedıım burdan olmayan motorlar geri kalan 3 tanede gordum motrda sadece kask vardı kıyafet yokdu hem kıyafet hem kask takan 2 kişi tanıyorum biri amcam onunda ybr si var biride esentepede bi transalp goruorum noolur siz o kask takanlar arasında olun
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
uzunköprüdenim bende
herkese selamlar..
millet.. anlaşamadık.. nakit param yetmedi.. alamadım keeway i ama patron dayanamadı üzüntüme ikinci el alicak yakında.. maaşımdan taksit taksit kesicek :Dkeeway olmaz bisan olur, heroway olur monero olur.. aynı model bikaç farklı markada var.. kalitesi keeway kadar ii olmasa da diğerleri de düzgün motor.. özellikle ledow un sesini duydum muthiş...
Selam AbiLer ArkadasLar bende edirne'Liyim Bendede schoter 155cc keeway var ama yaşım ufak die 16 Yaşındaım daha : ).
abiler fuar a gidiyoruzmu?
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
fuar bitti be canercim
zaten cokda bisey yoktu...
resmen motordan cok manken wardı.. sacma sapan bi fuar olmus..
(ben candas.. babamın account undan girmisim)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)