Biraz gec te olsa ben de size ve tüm Edirneli arkadaslara iyi yıllar dilerim...
Biraz gec te olsa ben de size ve tüm Edirneli arkadaslara iyi yıllar dilerim...
Selam Hemşerilerim;
Benim motosikletim satılık
Keeway Matrix 150
4000 km de
2006 model
1.500 ytl
0535 834 72 77
Fotoğraflar:
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
SAKAL, umarım en kısa zamanda satılır, simdiden alana da satana da hayırlı olsun...
hayırdır kardeşim niye satıyorsun motorunu ?
umarım daha iyisine sahip olursun...
motosikletsiz kalmaman dileğimle.......
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
waybe.. edirne hareketliymiş..
walla cok kask kafalı war.. yazık..
kac tane motor kazası gordm.... birinin boynu kırıldı onumde... kimse inatla kask takmıo...
Allah akıl fikir wersin...
hepinize keyifli suruşler bu arada...
saolasin johny hosgeldin aramiza..
millet.. ben hala benim maxi scooter i satamadim ama ss hala satilmadi. dukkan kapandi depoya kaldirildi motor ama hala satilmadi.. bu arada bana banka kredisi ihtimali cikti.. 650 cc suzuki buldum uygun fiyata bakımlı temiz.. ss rüyasından vazgecmek üsereyim.. tabi banka kredisi cikarsa..
dua edin lam benim icin :D (bu arada kar kis demeden buzlu camurlu yollarda enduro gibi kullandim benim scooter i.. kah bale yaptim buz ustunde kah kayak yaptim sel zamani set üstünde camur alanda.. ama sele kapilmadim, motorumu asfalt ya da toprakla kavusturmadim. (ogreniyom azimliyim :p )
Merhaba ben Murat aranıza EDİRNE-İpsaladan katılmaktayım.
MuraD THSDLN
hosgeldin murat.
millet motorumu eski bi arkadasa satiyom. ona iyi bakacagindan eminim.. ben de insallah aliyom artik SS i :D pesinat hazir sayilir :D
SS olmazsa bi Jinlun 250 var listemde bi tane de 650 Suzuki var.. henuz karar veremedim...
arkadaşlar benim motor 3000 km deymiş uzun süre garaja uğramadığım için 4000 yazmıştım
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
tesekkürler abi..............
MuraD THSDLN
merhaba hemşeriler nasılsınız?şimdilik okul nedeni ile edirne de kalıyorum motorumu getiricem ama bırakmaya yer bulamıom:( sokak ta kilitlesem çalınma durumu nedir acaba?yer devlet hastanesi altı careefour arkası-.
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
caner...
madem karfurun ordasnn...
opet tekilerle muabbet et sıksık... iyi gecin adamlarla... geceleri bırak benzinciye...
kafan rahat olsun... bu kadar basıt....
benzinlikte sorun olmazmı?onlar ile ne gibi muhabbet kurabilirim ki?direkt söylesem
evim burada geceri köşede bir yerede kalsa desem?nederler acaba?
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
hicbisey demez ne dicek...
adam dusman diilki sana...
en olmadı nası muabbete giricegini bilmiosanda sole yap...
gezdikten sonra baya git motorun deposunu doldur...
gitmenle beraber pompacıya selam wer... samimi muabbet kur...
2 dakkada dolcak zaten depo... ondan sora derdini anlat.. yardımcı olurlar...
ne cekınceksın... adam dusmanın dıılkı...
caner, karfur un bisiklet ve motor park yeri vardı. oraya kilitleyebilirsin... lastik söküp çalınma olayı edirnede pek olan bişii diil
bu arada millet ben motoru bugün sattım.. şimdiden özledim ağlaycam nerdeyse.. elimde bi kask, bi olta bi şişe de şarap kaldı.. ben tunca kenarına giiom yürüyerek gelen var mı.. (şakası bi yana cidden şimdiden özledim keratayı ya.. istediim bi motor diildi zorunluluktan geldiydi ama çok kahrımı çekti... )
selam dostum bende sattım scooteri ama keeway almıcam zira bana küçük geliyo hangi chooper i denediysem benim bacaklar uzun leylek gibi gidon u tam kıramıyom dizime geliyo vazgeçtim chooper dan crüiser den bu hafta gidip cbf 150 alıcam hayırlısıyla en mantıklı o benim için... hala satılmadıysa kaçırma son kalan keeway o heralde koca türkiyede ..
hayırlısı olsun...
bende cbf 250 mi satıorm.. bilginize..... 34bj0418 belki goren olmustur..
hayırlısıyla buyultcem ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)