Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

[Edirne - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Monero-200 xv
    S.a konuyla alakası yok ama edirne araştırma hastanesinde babam ameliyat olucak acil kan lazım tekirdağ/merkezden yazıyorum edirnede tanıdığım olmadığı için bu yola başvurdum.ar h (-) grubu bu yazdığımı önemseyip kan verirseniz bu ramazan ayında hepinizden allah razı olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Arkadaşlar Edirne de yatmakta olan arkadaşımın yeğeni lösemi hastası ve acil olarak B rh + kana ihtiyacımız var. Edirne çevresindeki arkadaşlar ya da Tekirdağ - Çorlu dan olan arkadaşlardan kan grubu uyan varsa Edirneye kendi aracımızla götüreceğiz. Kan vermek isteyen arkadaşların bana 544 252 68 05 numaralı telefondan ulaşmasını rica ederim. Lütfen yardımcı olalım arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

04.09.2010 sabahından itibaren kan vermek isteyen arkadaşlar 543 464 20 48 no lu telefondan Sevda hanıma ulaşabilirlerse çok sevinirim. Hasta kızımız Edirne tıp da yatmaktadır. Kan verilecek hasta kızımızın adı İldem Kamiloğlu.

İlgi alaka gösterip beni arayan bütün arkadaşlara teşekkürler.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    cbf 150
    bnde varım çorludan ama çok sık gelirim edirneye :D gezi olduğunda msj atarsınz

Motosikleti
    arora ar100-8 lider
    bnde edirneliyim yaw:D

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Kimse yok mu Edirne'de ya? Yuh o kadar motora binen kasksız var aslında.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    Lifan - Discovery 150
    merhaba, bende Edirne Meriç'ten aranızdayım. kazasız belasız sürüşler ve görüşmek dileğiyle..

Motosikleti
    harley davidson 1200xl
    edirneli arkadaslar, gelecek yaz planladigimiz türkiye gezisine kismet olursa Kapikule den giris yapmayi planliyoruz, sizden ricam 1 gece kalabilinecek mumkunse kapali garaja sahip otel tavsiyesi...
    simdiden tavsiyeleriniz icin tesekurler...

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Edirne'de iki adet Açıkgöz otel var , ikisininde kapalı garajı olmamasına rağmen garajları güvenlidir , ben otelde kalmayacak olsam bile yüklü motorumu bu otellerin otoparkına bırakıp resepsiyona bilgi veriyorum.

Şaban Açıkgöz Otel

Açıkgöz Otel
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

Motosikleti
    Alıntı hd48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    edirneli arkadaslar, gelecek yaz planladigimiz türkiye gezisine kismet olursa Kapikule den giris yapmayi planliyoruz, sizden ricam 1 gece kalabilinecek mumkunse kapali garaja sahip otel tavsiyesi...
    simdiden tavsiyeleriniz icin tesekurler...
    Sizin tura kadar dedeman açılır. Oraya gelirsiniz. Gelmeden önce yine buraya yazarsanız durum ile bilgi veririm.

Motosikleti
    harley davidson 1200xl
    cok sagolun arkadaslar, insallah geldigimizde gorusmekde nasip olur...

Motosikleti
    honda 1000 RR
    merhaba arkadaşlar daha önce suzuki v-strom dl 650 kullanıyordum honda 1000 RR la takas ettim yalnız edirnede daha yenıyım ve bu aletın bakımlarını yaptırabılecegım bır yer varmı tavsıye edebılecegınız ? bu arada edırnede motosıklet kullanan arkadaşlarla da tanısmayı ve tecrubelerınden faydalanmayı cok ısterım. saygılar

CBR 250 R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax 250 abs
    Selam, ben de İpsala'dan...
    Don't ride faster than your angels can fly

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Alıntı NoPRoBLeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar daha önce suzuki v-strom dl 650 kullanıyordum honda 1000 RR la takas ettim yalnız edirnede daha yenıyım ve bu aletın bakımlarını yaptırabılecegım bır yer varmı tavsıye edebılecegınız ? bu arada edırnede motosıklet kullanan arkadaşlarla da tanısmayı ve tecrubelerınden faydalanmayı cok ısterım. saygılar
    1000RR hayırlı olsun. Yıldız Motor'a git. Sanayi/Blok23.

Motosikleti
    Şafak usta var. Genç motor. Ben şahsen iyi tanırım işi bilen bir usta. Kafa olarakta gayet gençlere uygun hoş sohbet bir abimiz. Eski sanayide cami'nin hemen ilerisinde. Yanında lastikçi aksesuarcı falan var. Zaten motorcu şafak derseniz gösterirler.

Bu arada yeni motorunuz hayırlı olsun. Tarz değişikliği iyidir. Umarım memnun kalırsınız. Nice kilometrelere inşallah.

Motosikleti
    honda 1000 RR
    motrun on tekerleğinden ses geliyor diye yapılmadık şey bırakmadılar yine eçmedi yine geçmedi sanırım balatası bitmiş bunu bile anlayamıyorlar çok garip. honda yetkili servisi dısında sanırım artık kimsenin eline vermicem motoru

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    motrun on tekerleğinden ses geliyor diye yapılmadık şey bırakmadılar yine eçmedi yine geçmedi sanırım balatası bitmiş bunu bile anlayamıyorlar çok garip. honda yetkili servisi dısında sanırım artık kimsenin eline vermicem motoru

balata bittiğini sen anlayamıon mu??
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    honda 1000 RR
    anlıyorum ama baktıklarında ıdare eder cevabını alınca yapacak bırsey kalmıyor

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    slm edirne 28-31 mart arası edirnedeyim görusmek üzre...

[IMG][/IMG]
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    Mondial 150 MR Vulture
    motorsiklet ehliyetim olsa, ben de gezeceğim edirnede ama polisler bu ara çok çevirme yapıyorlar ya.

20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler