valla canerime helal olsun diyorum ama ; Bi yerdenDE Endişe İçinde bakıyorum ; Koskoca Edirnede bi eşlik edecek adam yokmudur yahu ?
valla canerime helal olsun diyorum ama ; Bi yerdenDE Endişe İçinde bakıyorum ; Koskoca Edirnede bi eşlik edecek adam yokmudur yahu ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hiç sorma Özer abi hiç kimse yokmu yaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
ben varım kanki ama elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum sen de biliyosun
_22 NF 063_:cat:
ah be kızanım ben gelirdim ama bilion su an ne motorum var ne de vites degistirebilcek saglam bi sol ayaam... galiba benim talikayı sattigim arkadastan geri alicam. o zaman ayaam sakat ta olsa gelirim..
beyler nerdesiniz pazar günün drak lara geliyomusunuz?????????
Senin sınavların yok mu abicim
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
pazar günü draglardayım.. otobüsle gelcem ama orda olcam... orda gorusurus...
beyler draklar umduğumdan daha iyi oldu adamlar makinaların gazını çektikçe içim bi acayip oldu çok süper di harbiden
4 saat sürekli drag seyrettik başımıza güneş geçti
aynen güneşi yedik ama deydi beeee
millet.. draglara gidemedim onun yerine iş yaptım para kazandım ve sattığım düldülümü geri aliyom.. caner bundan sona yalnız kalmican gezilerde ;)
@chakal1907 abi nerdesin senya
Edirne de tek im galiba
burdayım caner.. beyzade cafeye gel gündüz oraya takılıyom.. ama herzaman diil.. birasdan gitçem gel istersen.. benim dğldğl 16 plaka.. üstümde lacivert adidas aşofmanla kafamda siyah bandana var.. zaten 120 kg beden :D nerdegörsen tanırsın.. :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
millet Edirne - sahil yolundan Uzunköprü - İpsala - Dağ yolundan Enez - Sahil yolundan Sultaniçe, yayla, erikli, mecidiye - normal yoldan keşan, uzunköprü, havsa, edirne gezimin fotolarını yüklemeye başladım.. toplamda 197 foto.. 490 kmlik bir gezi.. foto makinem arkadaşta olduğu için cep ile çektim o yuzden kalite düşük ama güzel bi gezi oldu.. düldülümün anası ağladı ama olsun.. o da mutlu ben de
trakya MT de.. bakabilirsiniz..
Selam millet bende geldim. Ama henüz motorum yok :( yaş nedeniyle Herkeze Selamlar.
vaaay kızanım.. keşke Ayrabol'a gelebilseydin pazar günü.. gusel eglencektik
aßi keske gelebilseydim ama gelemiom
[B]Edirneli...[/B]
mrb arkadaslar bende edirne denm liseyi orada okudum ama havsada kalıyorum. Moped ci varmı burada moped :d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)