ii gibi de şu okulda bi bitse seneye ekim de motor ehliyet kursuna yazılma planlarını yapıom
ii gibi de şu okulda bi bitse seneye ekim de motor ehliyet kursuna yazılma planlarını yapıom
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Trakya MT olayını tuttum.. millet.. siz toplanın kaçırmayın bu günleri.. ben ayaam alçıda yataamdan yazarım size burdan doktor sol ayak bilegimde iç kanama olmuş dedi.. en az 10 gün yatçakmışım.. zaten motor da alamadım henuz :( ama alınca var ya her haftasonu başka gezi tertipliicem.. ocaanıza incir agaci dikecem benzin parasindan iflahiniz kesilcek :D hehehe
geçmiş olsun abi
_22 NF 063_:cat:
arkadaşlar TRAKYA MT açıldı...hepinizi bekliyorum
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ivali-%5D.html 11 mayıs pazar günü uçmakdereye 2.hıdrellez şenlikleri yamaç paraşütü festivaline gidiyoruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ayıp ediyosunuz arkadaşlar sadece caner temsıl ediyo edirneyi biraz daha katılımcı olmanızı bekliyoruz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Hadi Edirne neredesiniz yaaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
burdayım kankiiii
proje çalışmalarımda aksilikler çıkmasaydı bende katılacaktım
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
gidelim usta ...
beyler 12 sinde duman konseri var gidionuzmu
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
gercekten edirneden sadece canerin olması bizleri çok üzüyor... ben 20000 nüfuslu muratlıdan ha deyince 50 motor cıkarıyorum ama böyle bi durum cidden endişelendiriyor beni
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Başlasın artık şu şenlikler yaaaw
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Eee arkadaşlar hadı hala mı gelıcek yok canerden baska?
Çocuğu yalnız mı göndereceksiniz yine yollara ayıp değil mi arkadaşlar ya..
bakın adamlar istanbuldan gelicekler siz edirne gibi yerden çıkamıyorsunuz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)