ehliyetimiz var zamanında aldık şimdi rahat rahat geziyoruz abi
ehliyetimiz var zamanında aldık şimdi rahat rahat geziyoruz abi
_22 NF 063_:cat:
SAKAL senin ev bizim evin yakınlarında sen Abdurahman mah. sinde demi oturon?
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Hayır ben bostanpazarında oturuyorum,
Trakya Üniversitesinde okuyan arkadaşlar bu hafta motorsuz olarak üniversitenin havuzuna gidelim mi
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
mrb arkadaşlar..ben tekirdağ MT'den
bence boyle tekirdağ kırklareli yada edirne mt diye ayırmasakta olur...zaten 3 5 kişiyiz şurda...onun yerıne TRAKYA MT yapsak nasıl olur...
hem birbirimizi daha iyi tanırız..hemde gitcegımız biyer olfugunda daha kolay anlaşıp toplanırız...
ne dersiniz
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
evet abi oradan mezun oldum sen taksi ci değilmisin?
bencede iyi fikir arkadaşım
pardon ben seni başka sakal ile karıştırdım seni tanıyorum tamam
Sen Londra asfaltındaki sakal sandın beni ben taxici değilim ama babam taxici ama o da SAKAL değil
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
aynen ben de o diye tahmin etmiştim
ee genclik... yapın pazar gunu bi etkinlik..
Hadi Edirne toplanalım
ooo edirne MT çoştu........:d
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
e hadi bişeyler yapalım artık
Yapalım kanka nereye gidiyoruz??
Bana cuma günü sigorta ve muayene işinde yardımcı olun gidelim bir yerlere
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bakıyorumda bu gece edirnede kimse uyumamış.ee nasılsınız bakalım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)