Şimdi gezdimde geldim
Geçen günkü gezimde burda http://www.motosiklet.net/forum/etki...ya-gittim.html
Şimdi gezdimde geldim
Geçen günkü gezimde burda http://www.motosiklet.net/forum/etki...ya-gittim.html
CANIM KIZIM HERŞEYİM
değerli Bolu mt mensupları pazar günü uzun gezi yapmayalım bencede akşamları hava serinliyor.. pazar bulutlu 22' olacakmış.
ben derimki Tokadi Hayrettin hz. yukarında göl var orada bi mangal yapalım ufaktan sonra da Abant yada Gölköy yapalım sonunda da merkezde dolaşıp dağılırız yada gölcüğe mi çıkalım ? ben kendi fikrimi sundum sizlerden de bekliyorum.. kemal abi senide bekleriz bu defa
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Gelmek isterim ama ak saçlılara söz verdim, mengene gidecez
inşallah başka zaman
bolu mt bende yarın Abanta gideceğim saat kaç gibi Abantta olursunuz ?
Eğer Abanta gelecek olursanız haberlerinizi bekliyorum 0541 320 69 14
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Tek başıma Abant gezisini de atlattım Allaha şükür kazasız belasız. Sizlerle tanışma ümidiyle gitmiştim fakat olmadı başka bi zaman artık Abant yada Mudurnu ya geldiğinizde haberlerinizi bekliyorum
kardeşim abanta sürmekten pek zevk alamıyoruz, geçen bir gittik yarım saat bile kalmadık, bian önce sen eksiklerini tamamlamaya bak. mudurnu-nallıhan-beypazarı ve safranbolu gezilerimiz olacak inşallah o zaman katılırsın bize yada bu pazar hava yine güzel olursa bir plan yaparız. göynük yolu nasıl bilmiyoruz orayada gidebiliriz aslında. senn bilgin vardır yoldan, gerçi sana göre heryer yol ama biliyosun grupta kötü yolda sakatlık çıkarabilecek motorlar var
Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır ! M.KEMAL ATATÜRK
Abi şimdi pazar günü ben telefonda muayene eksik dedim ya sana ehliyet de yok :D onu napcaz birde abant ,mudurnu zaten mudurnudayım yani benim için oralarda ve çevresinde eksik belgeyle dolanmam bir sorun oluşturmuyor fakat zaten grup gezilerine belgeleri eksik olanlar alınmıyor bildiğim kadarıyla o yüzden mudurnu yakınları dışında size katılma imkanım yok tek bir şansım var o da artci olarak size katılmak bunu samet abiyle daha önceden de konuşmuştuk motorların cc leri küçük olduğu için uygun olmayabilir demişti . Işte dediğim gibi tek şansım artci olarak katılmak onun dışında yaklaşık olarak 1 sezonu da size katılamadan geçireceğim ... Iyi akşamlar
pazar hava güzel olursa göynük yaparız gibi herkesin gönlü var şimdilik bakalım o zman eşlik edersin mudurnuda buluşuruz artcı olmak biraz skıntılı olabilir uzun yolda hem cc açısından hem güvenlik açısından. ben bilmiyorum hiç uzun yol yapmadım o yüzden bişey diyemeyeceğim bu konuda.. kısa mesafe ve gidilmeyen yerler olması daha eğlenceli olacaktır bencede..
Peki size bu şekilde katılma şansım varmı ? Eksik belge (ehliyet,muayene ) sizin için bir sorun oluşturur mu ?
Bende gelmek istiyorum ama çalışıyorum ogün, :( 16/24 işteyim
Tuncay gelebilseydim artçım olabilirdin
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Süpermiş Yılmaz bey, güzel gezmişsiniz.
İstediğin viraj olsun paşam. Hem düz hem viraj tam bizlik ;)
Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
Bu kez erken çıkalım derim ben
Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır ! M.KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar merhaba sizlere Ardıç tepeye yaptığım geziyi paylaşıyorum .
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/129449-bolu-ardic-tepe-gzisi.html
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)