Bolu mt bu gün abanttaydım :D hava çok güzel toplanıp gelin bi ara :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Bunlarda diğer resimler
Bolu mt bu gün abanttaydım :D hava çok güzel toplanıp gelin bi ara :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Bunlarda diğer resimler
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
HAVALAR GÜNEŞLİ AMA SOĞUK OLUYOR DAHA ABANT İÇİN ERKEN DEĞİLMİ BİRAZ.. ARKADA KARLI DAĞLAR GÖRÜNÜYOR GEÇEN DÜZCEYE GİTTİK DE BİR ABİMİZ HALEN KENDİNE GELEMEDİ PAZARLARI ÖĞLE SAATLERİNDE HAVA SICAK OLURSA DIŞARIDA OLUYORUM 2-3 SAAT
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Kroscu kardeşimin tam zamanı şimdi neden donsun ki ))
Meraba arkadaşlar, şuan itibariyle bende bi mondial mr vulture almış bulunmaktayım. Motor Konya'da otobusle getirmeyi düşünüyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varmı? nasıl getirebilirim?
öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.. otobüs ile getirenler gördüm ama ben hiç yaşamadım.. bana kalırsa otobüsle git binip gel.. 10 kasımda gölbaşına kadar inmiştik biz 4 saatte geldik sende 5 saatte gelirsin en fazla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
sevgili Bolu MT üyeleri.. 2 mart pazar günü gitmeyi planladığımız fuar planı ve sohbet edip güzel vakit geçirmek için, 14.02.2012 cuma akşamı saat 20:00 da buluşuyoruz.
buluşma yerimiz herzamanki gibi HIRACAOĞLU SİGORTA'dır..
katılımlarınızı bekliyoruz..
Teşekkur ederim. Haklısınız ama hava şartları gözümü korkutuyor kışlık ekipmanım yok. Taşimacılık yapan bir kaç kişiyede söyledim o taraftan yük çıkarsa motaruda atalim diye bakalım haber bekliyorum.
O en son kapatip giden kimdi ya )
kim olabilir sence
haklısın çok yanlış,düşünmeden bi soru sordum :D ne kararlar çıktı toplantıda? bi gezi var mı yakında ?
sevgili MT üyeleri;
2 Mart pazar günü İstanbul'da yapılacak olan Moto Fuarına gidiyoruz..
Gününbirlik olup otobüsle gitmeyi planlıyoruz..
Katılmak isteyenler buradan yazabilir yada bana mesaj atabilir.. şuanda 16 kişiye ulaştık..
BAJAJ FİYATLARI BELLİ OLMUŞ..
http://www.sahibinden.com/motosiklet-bajaj
sizce nasıl ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)