https://www.google.com.tr/search?q=6...ml%3B800%3B480
ŞU GÜZELLİĞE BAKARMISINIZ
https://www.google.com.tr/search?q=6...ml%3B800%3B480
ŞU GÜZELLİĞE BAKARMISINIZ
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
arkadaşlar epeydir sayfa boştu şu soğuk kış günlerinde en azından ortak zevkimiz olan motosikletlerimize binemesekte böyle sıcak sohbetler ne güzel insanın içini ısıtıyo.hayallerini yansıtıyor.evet her motorcunun hayali bence muhakka ss makinadan geçer.imkanı olup uzun süre kullanmasada ss mankinaın verdiği adranalini bence hiçbir motosiklet veremez.benim için ss makina insanın o ciğerlerini titreten,kalp atışlarını hızlandıran ses+hız=ölüm makinası olsada asla vaz geçemeyeceğim bir tutkudur.eğer birgün imkanım olursa kesinlikle 4silindir ss makina alacağım fakat devir belli belki bu hayel hiç geçekleşmeyecek ama olsun insan hayalleriyle yaşar.yaşadıklarıyla ders alır.ha ders almıyorsan hayatı boş yaşıyorsun demektir.nabıza göre şerbet misali şu an benim için düşük cc,az vergi nispeten(zaten herşeyde çok olan),bol gezi,dostluk arkadaşlık=mutluluk kendinize iyi davranın dostlar.selamlar
Yok abi estafirullah, senin boyun uzun ne olur bilmiyorum ama ben ybr de nasıl oturuyorsam bundada öyleyim.Dediklerine katılıyoruz zaten zevkli sıcak havalarda trafikte adamı terletiyor ama bize verdiği zevke değiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Abim ya ne güzel yazmışsın.Bunlar önemsiz şeyler gönüller bir olsun.Allah herkeze dilediği şeyi nasip eder inşallah.Birgün gelir olur.Herkeze hayırlı seneler.Bu sene siz gibi güzel abilerimle tanıştım seneye nice buluşmalara
BU MAKİNALARA SAHİP OLMAKTAN ÖTE BÖYLE DOSTLUKLARA SAHİP OLMAK PAHA BİÇİLEMEZ.. ARTIK HAVALAR ISINSADA HEP BİRLKTE GÜZEL BİR GEZİ YAPSAK ..
Havaların ısınmasını hasretle bekliyoruz... Dostluklarımız havalarında ısınmasıyla ısınacak
Şimdilik inzivaya devam....
2014 yılının ilk toplantısını önümüzdeki hafta yapalım mı ne dersiniz?
Ben yine olamayabilirim gececiyim.Bidahaki hafta olabilir.
--2014 YILI İLK BULUŞMASI--
SEVGİLİ YOL ARKADAŞLARIM, 17.01.2014 CUMA GÜNÜ SAAT 20:30 DA HIRACAOĞLU SİGORTA'DA BULUŞUYORUZ HERKESİN KATILMASINI RİCA EDİYORUM. 2014 YILINDA YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLER HAKKINDA KONUŞACAĞIZ.
HIRACAOĞLU SİGORTA (BAHÇELİEVLER MH. POLİS KARAKOLU KARŞISINDA)
bir +'da benden olsun bu sefer geleceğim...
Gazlamak isteyen olursa Bolu Mt yollardayim..
Bana uyar şöyle ufak bi gezi yapalım bugün golcüge gittim fena degildi.
SAAT 12:30 GİBİ ÇIKARIZ HAVANIN EN SICAK OLDUĞU ZAMANLAR.. TAM NET BİLGİYİ SAAT 11:30 GİBİ SMS YOLUYLA BİLDİRİRİM..
Okan seni gördüm gece gece çıkarmışsın motoru turluyordun kaçamassın...:D
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)