Ahh be 1 hafta takip etmedim buluşma olmuş. Neyse hayırlısı bidahakine inşallah.
dostlar benim motora takas teklifi geldi üste 2500 istiyor. teklif edilen motor aşağıda sizde nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-takasl-olabilirr-145886529/detay
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Şimdi onla o bir değil ki yav.125 ama adamlar 150 görüyor onla
görünüşden ziyade motorun hızı ve torkuda önemli 125 lik motora o paraları vereceğime 250 alırım yolda sollamaya çıkarken ''acaba?'' diye şüpheye düşmem.. ama tek hayalim Kenan sofuoğlunun dünya şampiyonu olduğu motor yani 6oorr
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
bayırı aşağımı ))))))))))
600rr bambaşka motor yahu. iki büklüm yol mu gidilir.. tabi başkadır zevki tabi ama
ağa bak büyük motor büyük para demek.. mesela, lastik alacam çifti 300 tl..sıfır km aldım, 6 aylık motoruma 12.000 bakımı yaptırdım geçen hafta(12.900 km de girdim ) 440 tl.. buji, yağ, filre, kayış.. 440 tl yuh be. düşün.. 600rr var bende, o kdar yol yapacam yamula yamula. 12.000 kmde lastik biter masraf bakım ayrı masraf bezin çok yakacak aaapayrı masraf.. trakyada tek olan Onur Honda byisi servisi berbat.hdi onu geçtik 600rr var altımda illaki basılacak. basmam dyen biri yalan söyler. arada sırada da olsa gaz açılacak lbet. onun riski ayrı bir olay.. lan benzin mi alacam motora mı binecem.. Borç harç motor alacam, aman düşmesin aman söyle böyle.. borç ödeyecem dye para kısacam, ee benzin parası nerde. yok . bunu anladım ki 250 lik motorları aşmak demek, ortadirek adama gitmez.
demem o ki, lan garip, dur durduğun yerde 250 lik yeter sana.. hele bi de scooter. ooh ne ala. bak rahatına..
Mustafa abime Recep abime. Tüm büyüklerime saygılar sunarım..
Bolu MT apayrı.. Dikkat edin kendinize
Ben motorumu almadan önce cbr 125 veya 250 bakıyordum.125 olanı düzde 120 rahat götürür.150 dediğim rampa aşağı falan.250 de ideali aslında.600 rr güzel makine eski model olarak benim aldıgım fiyatada vardı ama ben biraz daha rahat edeyim artçı içinde biraz daha rahat olsun diye F i tercih ettim ve iyiki etmişim diyorum.Bu tip motorları kullananlar bel ağrısından yakınırlar allaha şükür hiçbir şekilde rahatsız etmedi beni.Günde 400 km nin üzerinde sürdüğümde oldu.Toplamda 3700 km gibi bir rakam yapmışım temmuzun 15 inden itibaren 1 aydan fazladırda binmiyorum.Tercih edilme sebepleri görünüş ses ve hız.Bindikçe binesi geliyor valla insanın.Birde çok fazla ilgi çekme yönü var.Motosiklet ile alakası olmayan adam bile sorular soruyor vs Bu motorlar gerçekten masraflı lastik takımı 1000 lira aldığımdan 1000 km sonra yağ değiştirdim 3 litre yağ ve filtre 254 gaymeye patladı bana evlat acısı gibi koydu Kendim yapmayı düşünüyorum bakımlarını (yağ değişimi buji değişimi vs) mekanik olarak gerçekten sağlam makinalar hırpalanmamıs bakımları zamanında yapılmış ise ömürlük diyebilirim.Yakıt olayı basarsan gerçekten var hemde baya baya fazla.Ama normal sürüş 100 110 120 gibi 5 6 litre falan yakıyor.Ybr ile sürekli basardım (zaten 100 falan giderdi yola göre onu bile görmezdi) 3 litreyi geçiyordu.Gezilerdeki hızımızdan gayet memnunum.Tek başıma biraz fazla yaramazlık yapıyorum o ayrı
600rr da yakıt daha azmış kullananlara göre ve en son Altın elbiseli adamda izledim 600 lk makinaların arasında en az yakanı diyor.. bnce de okan kendin yapmalısın yoksa baş olmaz böyle... benim bu makinaya aşık olmamın sebebi tamamen görünüşü ve sesi hele o egzozu oturağın altında ya o çok hoşuma gidiyor şuanda mct de bile hava filtre yap değişimini yapıyorum kendim 20 tl istior adam işçiliğine oysaki çok basit herşey ve motorla uğraşmayı seviyorum.. bir yerde bozulursa dilinlen anlamak için iyi oluyor gün geçtikçe anlıyorum artık .. ve birgün bir 600 lük makina alırsam onunla bir bütün oluacağımı düşünüyorum yani işçilik tamamen benim olmalı büyük şeyler dışında.. son olarakta genelde arabalar için kullanılan bir söz var onu söylemek istiyorum.. ASLANA BİNEN YEMİNİ VERİR
öyle olsun..ufaktan ufaktn giydirmişsiniz bana bakalım. yükselt motoru da gör bakalım sen
100 110 120 gidince az yakıyor diyorsun..sen 5-6 litreye az diyorsan öööf öf. ben 2 kişi 110-120 3.4-3.6lt yakıyorum... kalkış yavaş sürüş sakin..zorlamadan. sen normal sürüşte iki büklüm 5-6 lt. iyi cesaret.
cbf de bende öyleydim..3 lt yi geçtiğim de oluyordu. zorlamadığım halde hemde. okan senin makineyi kullanmak isterdim bi gerçekten öyle mi. ekzos oturduğun yerin altında.. bana biraz garip geliyor. düşünüyorum arabada. ekzos koltuğun altında öyle gidiyorum diye. ne bileyim rahatsız hissederim kendimi. her parça yerini bilecek
işin şakası.. bu tamami ile zevk.. bn biraz iri olduğumdan hiç öyle birşey düşünmedim.. hız merakım da yoktur. ne bileyim.. bir de müthiş bel ağrısı var bende. ama şu anki motorumda sırt dayama var, inanın müthiş işe yarıyor. ama scooter da bile bazen motor üstüne yatmıyor değilim, sanki spor motor gibi tamami ile zevk.. beklenti. ama motor büyüdükçe cebinin de küçülmemesi lazım.. zaten bu hayatta tek bu zevkimiz var, herşeyi tadında yaşayın.. hayırlı seneler
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)