MERHABALAR ARKADAŞLAR..
BİR HAFTA SONU DÜZCEDE ŞELALE VARMIŞ ORAYA GİDELİM.. ÇOK DUYDUM AMA HİÇ GÖRMEDİM GÜZEL BİRYER DİYORLAR..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
eskişehir seyitgazi motosiklet festivaline giderken ziyaretime gelen mustafa,hilmi,recep abilerime teşekkür ederim beni mutlu ettiler.yeni buluşmalarda görüşmek üzere saygılarımla
ankara motosiklet sevdalıları face grubunda fotoğraflarına rastladım,seyitgazi festivali görüntülerinden mustafa abi belki foto yükleyemez.
Ramazan teşekkürler resimler için gönlümüz her zaman seninle
Arkadaşlar 8 eylül de gerçekleştirmeye niyet ettiğimiz) rotası BOLU-KIBRISCIK-BEYPAZARI-NALLIDAN-MUDURNU-BOLU olan 270 km lik gezimizi Ankara MT dan arkadaşlarında katılımıyla
15 eylül pazar gününe kaydırdık...Gelmek isteyen dostlarımıza önemle duyrulur...
Son dakika çıkmaz ise katılıyorum....
bi aksilik çıkmassa bende gelmek isterim +1
ARKADAŞLAR KIBRISCIK YOLUNDA BAKIM VARMIŞ YOL BOZUKMUŞ, KARA YOLLLARINDAN BİLGİ ALDIM BUGÜN YOL İLE İLGİLİ...
İyi günler arkadaşlar Pazar günü Safranbolu ya gidiyoruz .Gidenler Kanlıcalı Hilmi ve Recep . Selçuk duyrulur.
Komedi vallaha Bolu mt karışmış...
Mustafa abi benim önerim BOLU-MUDURNU-NALLIHAN-BEYPAZARI-SEBEN-BOLU...en azından aynı yolu yapmamış oluruz....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)