İşte benim hemşerilerim,Sağolun arkadaşlarım ağbilerim.çok güzel bir gündü.Tekrar görümek ümidiyle.
İşte benim hemşerilerim,Sağolun arkadaşlarım ağbilerim.çok güzel bir gündü.Tekrar görümek ümidiyle.
İnsanın hayattaki YEGANE sermayesi ''ZAMAN'' dır. Pazar günü TÜM SERMAYESİNİ ailesi ve sevdiklerinden ziyade hiç tanımadıkları ''ANKARALI'' motosiklet kullanıcılarına ayıran ''BOLU'lu Abilerime ve kardeşlerime'' çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
Atila Abi yanlış ama ''Boluda bizi ağırlayan abilerim ve kardeşlerim resmen melek'' , senin o yüzünü hiç göremedik ki abi... Nerede şeytanlık orada sen . Hemşeri ayağına hemen kendine pay çıkarmışsın
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
İnanın mahçup olduk abilerim çok sağolun...Ne mutlu ki sizler gibi değerli dostlar kazandık...
motosiklet.net ede ayrıca teşekkür tanışmamıza vesile olduğu için...hakkını yemeyek...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
1 2 güne ehliyeti çıkarttırıyorum, müsait olduğum gezilere katılmak isterim
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
tekrar hoşbulduk, kendi kaskım var ama artçı için kaskım yok, problem olmaz umarım, hafta sonu sınavları atlatınca boşa çıkıyorum, büyük bir problem olmazra nereye isterseniz gazlarız
Pazar günü bizim için yaptıklarınız için çok teşekkür ederim kendi adıma. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur.
Herşey için çok teşekkürler . Harika bir organizasyon harika bir gezi oldu. Alabalıkların tadı damağımda kaldı , salata ise bu dünyadan değildi müthiş birşeydi
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Misafirlerimizi memnun edebildiysek ne mutlu bize.Biz teşekkür ederiz
HONDA
Memnuniyetlerini dile getiren tüm Ankaralı dostlarımıza biz teşekkür ederiz...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
iyi günler yuvacık barajı gidecek arkadaşların ismlerini nalmaya başlasak iyi olur düşüncesindeyim. 19 mayıs pazar günü
1 Kanlıcalı
2 İ.kanlıcalı
3 Hilmi
4 Recep
5 Komutan
6 Okan
7 Samet
şimdilik aklıma gelen isimler bunlar gelecek arkadaşlar isim ilavesi olarak bekleriz. Yer sorunu sebebebi ile sabah biraz erken gitsek iyi olur düşüncesindeyim.
Sevgili Bolu Mt camiası bu gün abantta olan varmıydı
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
Bugün ybr mi sattım.Bu senede yuvacık işi yattı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)