Arkadaşlar Pazar günü yapılacak gezinin istişaresi için Cumartesi akşam saat 20.00 gibi Kanlıcalı Mustafa abinin mekanında toplanalım...Önemli...
Arkadaşlar Pazar günü yapılacak gezinin istişaresi için Cumartesi akşam saat 20.00 gibi Kanlıcalı Mustafa abinin mekanında toplanalım...Önemli...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Harun nerelerde?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Toplanma BU AKŞAM olacak arkadaşlar...akşam 20.00 de Mustafa abinin orda...
Maalesef ben katılamayacağım.4 12 çalışıyorum.
HONDA
B ehliyet almıştım şimdi emniyetten geliyorum.A2 yi aldılar A2 + B olarak pazartesi al diyorlar.Sıkıntıya girdi benim iş.
HONDA
hehhehe fotokopi bari çekseydin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sıkıntı olmaz ehliyet değişimi oldu deriz
Bolu Mt den arkadaşlarla toplantı
Bu akşam Bolu Mt den Kanlıcalı,Samet,Hilmi,Recep,Komutan toplandık. Eski gezilerimizi yad ettik. Hoşsohbet güzel oldu
Diğer Bolu mt arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz
Bolu-MT kalmamış, Ankara-MT verelim size?
Heil Spellcheck
http://www.motosiklet.net/forum/etki...013-pazar.html
Bolu Mt Yukarıda linkini verdiğim yuvacık gezisine hep beraber katılmaya ne dersiniz.
Herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir geziydi. Sizleri de Ankara'da görmek isteriz.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bolu kadrosu kalabalık değil belki ama sağlam baya
Live to Ride, Ride to Live...
Dünkü gezimiz çok güzeldi, bizlere gönüllerinizi içtenlikle açtığınız için, rehberlik yapıp yörenizin güzelliklerini paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.
Biz teşekkür ederiz...Bizim için öenmli olan sizin memnuniyetinizdi...Bunu başardığımızı hissettim...
Ankara iadesi sözümüz olsun...Görüşmek üzere...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)