selam arkadaşlar bende artık burdayım herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
selam arkadaşlar bende artık burdayım herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
arkadaşlar iyi günler .beypazarı gezimizin arkasından sünnet gölü gezisini yapalımmı tabi bu arada çele geziside gündemde fakat çele için havaların biraz daha ısınmasını beklememiz gerekir herhalde sünnet gölünden sonrada oraya gidebiliriz karlar biraz daha erimiş olur bizimkiler endura olmadığı için karda zorlanabiliriz 6 mayıs tarihi nasıl gelmek isteyenler isim yazdırsın.
abi sünnet golu diilde abanta gidelim Sereye abilerimiz gelecekler ordan onlar mudurnu sonra da goynuge geçecekler.. Bizde abanta geçer ordan sünnet golune kadar sereye abilemrimize eşlik ederiz.. Hem tanısmıs oluruz hemde mangal falan yaparız... Organizatorlugu ben yaparım... Mudurnuda ki arkadaşlar da katılsınlar bize...
Foruma ve aramıza hoşgeldin arkadasım.. Basından kask eksik olmasın
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
harun tamam yapalım zaten ben seni telefonla organizasyon için aramıştım.beni arkadaşlar sıkıştırıyor beypazarı gezisi güzel oldu tekrar yapalım diye şu anda yaklaşık 5 kişi vargeziye gelmek isteyen . haydi organizasyon senden bekliyoruz.geziyide öyle dediğin gibi güzergahtan yaparız yanlız buradan mudurnu ve taşkestideki arkadaşlarada haber verelim onlarda gelsinler. ehliyet ve kask konusununda kaidelere uysunlar diyelim . tabii gezi kurallarınada.
tamam abicim... Ben Gezi güzergahını belirliyorum.. Ama belirlemeden once de bizim bolu tayfasıyla tekrar gorusmem lazım.. Çarşambaya kadar belli olur umarım.. Tabi havayıda dikkate almak lazım.. Bugun ki gibi olursa bi anlamı kalmaz...
06.05.2007 Mudurnu+Sünnet Gölü+Cubuk Gölü Geziye Gidiyoruz... Gelen Var mı ?
Güzergahı Hemen belirliyorum..
Abant Güzergahını Cıkartıyorum.. Sereye abilerin gelmesinde bi problem olabilir... Her zaman gördügümüz için abantı guzergahdan cıkartalım dedik...
1.Güzergah Mudurnu
2.Güzergah Sünnet Gölü
SÜNNET GÖLÜ
Göynük-Bolu yolunun 20. km.sinden sağa saptıntan 4 km. sonra bir toprak yol ile Sünnet Gölü'ne ulaşılır. Bu yol üzerinde alabalık çiftlikleri vardır. Eğer köy hayatından ve hayvanlardan hoşlanıyorsanız bunlardan birinde oturup tavuklar, horozlar, ördekler, kazlar, kediler ve köpekler ile beraber balık ızgaranızı afiyetle yiyebilirsiniz. Hayvanları sevmiyormusunuz? Sorun değil siz isteyin, yanınıza yaklaştırmazlar.
En derin yeri 22 m olan göl, 820 m rakımda yer almaktadır. Alanı 18 hektardır. Kurudağ ve Erenler tepesi arasındaki dar ve derin vadide bir heyelan çukurunda oluşmuş olan sünnet gölü, etrafında bulunan dereler ve bazı yer altı su kaynaklarından beslenmektedir.
Milli park ilan edilen gölün etrafı karaçam ağaçları ile çevrilidir. Gölde mercan ve alabalık bulunmaktadır. Göl kenarında Orman işletmesine ve Mudurnu tavukçuluğa ait tesisler bulunmaktadır. Gölün kış manzarası da doyumsuz güzelliktedir. Baharda su seviyesinin yükselmesi ile göl içinde bütünü su altında kalan ağaçlar ve yosun türleri gizemli bir atmosfer yaratır. Özellikle gün batarken gölün ürkütücü göründüğünü söyleyebiliriz.
Göl piknik, yürüyüş, kamp, sportif balıkçılık ve konaklamak için mükemmel bir yerdir. Göl kıyısındaki tesislerde bu etkileyici manzarayı seyrederek yemek yiyebilir, çevrede bol oksijenli yürüyüşler yapabilirsiniz. Çevrede bir çok yürüyüş yolu bulacaksınız.
3.Güzergah Cubuk Gölü
ÇUBUK GÖLÜ
Göynük-Bolu yolunun 5. km.sinden sola döndükten 6 km. sonra göle ulaşılır. Kayabaşı Tepesi'nden inen bir heyelanın genişleyen vadiyi tıkaması sonucu oluşmuştur. Rakımı 1150 m. alanı 15 hektardır. En derin yeri 13 m. dir.
Gölde, sazan ve alabalık bulunmaktadır. Çubuk yaylasından inen Çubuk deresi ve bazı yan dereler ile yer altı kaynaklarından beslenir. Göl etrafı çam ormanları, kıyı bandı çim ile kaplıdır. Gölün kenarında Çubuk köyüne bağlı Gölbaşı mahallesi bulunmaktadır.
Gölün çevresinde konaklama tesisi yoktur. Balık avlanabilir, yürüyüş yapılabilir. Piknik yapmak isteyenler yiyeceklerini yanınında getirmelidir. Gölün Ankara'ya olan uzaklığı 271 km dir.
Ve gezi Sona ermesiyle Birlikde Geriye Dönüş...
İlk Güzergah Mudurnu... Sümer Yolundan doğru düz yoldan basar gideriz..Cok aç Olanlar Mudurnuda biraz yemek yiyebilirler..Sonra Sünnet Golune Gideriz Orada bi mangal yaparız.Sucuk Ekmek Kolalarımızıda Alırız...Ordan da Cubuk Gölünde Kısa Bi tur Yaparak Geriye Döneriz(Zamana Göre , Katılımcıların istekleri Doğrultusunda Gidip Gidilmemesine Ortaklasa bi karar verilebilir...)..
aha ben de geliyoooooom, bütün toplantılar iptal
güzergah çok güzel vallaa, sünnet gölüne de bi gitmek nasip olmamıştı.
bi aksilik olmazsa ben de varım, hadi hayırlısı
tamam gel adamım... Topluca güzel bi gezi yapalım soyle... Herkes motorlarının son bakımlarını yapsın. Hatta kız arkadası esi vb yanı bayan arkadaşlar olursa iyi olur. Ben yine sevgilimle gelcem Yanlız kalmasın oralarda...
yaw kardeşim sewgili getir diyonda warmı diye sormuyon bak kızmaya başladım nispetmi yapıyon yaw
arkadaşlar tamam bende geliyorum inşallah havayağmaz ama güzel bir organizasyon yap myheart yemek olarak ne yapacaz
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
ben sevgilim olmadan hiçbir yere gitmem zaten. Tanıştırayım : yamaha bws.. kendisi scooter burcundan, çok iyi anlaşıyoruz, ben konuşuyorum o dinliyo. kızsam da sevsem de hiç cevap vermiyo
sevgilin mi, motorun mu diye bir topic var ya, ben ikisini birlikte idare ediyorum
bu arada gezide sucuk ekmek yiyelim (lütfeeeeenn)
evet gezide sucuk ekmek yapacaz...
bu geziye bende katılmak istiyorum. sucuk ekmek iyi olur
tmm arkadasım... özelden goruselim senle de o gün bi yerde gorusuruz... Abant olabilir veya direkt olarak mudurnu yolundan gelebiliriz... Büyük ihtimal sünnet gölünde uzun bi süre mola veririz veya cubuk golu su an için belli değil ama cuma gününe kadar hem hava hemde gezi planı tam anlamıyla ortaya cıkar...
abanta gitmesekte olur hep gördüğümüz yer onun yerine orda gecireceğimiz vakti bilmediğimiz yerlerde gecirebiliriz
tamam o zaman Direkt mudurnu yolundan mudurnu ya gidelim. Orayı ben daha once hiç gezmedim.. Gider otururz biraz... Olmazsa Sereye abilerimizlede orada bulusuruz... Sonra sünnet Golune doğru topluca yol alırız... Vaktimiz kalırsa da Cubuk golunun o essiz güzelligini gormeye gideriz...
resimlere baktım da çubuk gölü de güzel görünüyo. mutlak oraya da zaman ayıralım. hevesim coştu merakla bekliyorum hafta sonunu
tmm gidelim orayada o kadar yol tepcez orayada ugramadan olmaz şimdi demi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)