Heyyyy Bolu mt karlar altında kaldınız motoru unuttunuz. Forma girip birşeyler yazmayıdamı unuttunuz.
Heyyyy Bolu mt karlar altında kaldınız motoru unuttunuz. Forma girip birşeyler yazmayıdamı unuttunuz.
beyler selam. ilk baharda boluya geleceğim.cbf 150 ile gelmeyi düşünüyorum bakalım. beleş çadır atılacak yerler neresi balık evı abantta serbestmi.kampçı varsa birlikte çadır atabiliriz
Ooo bu ünlü çim biçme makinesi değil mi
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Merhaba arkadaşlar, ben Bolu'dan Fatih. Haftasonları crossla geziyorum genelde, katılmak isteyen varsa beraber çıkarız dağlara
sabah 6 da cici taksi po da buluşalım
Bolu'dan kimse kalmadı herhalde.
2000-2003 yıllarında bolu'da fen lisesinde okudum. Nasipse yarın motorla yola çıkıp cumartesi gecesi bolu'da bir gece konaklamayı düşünüyorum.
Pazar günü sabahı için kahvaltı yapacak yer önerisi olan var mı? Beraber kahvaltı yapalım.
Merhaba arkadaşlar ben Bolu'dan Erdem. İhsaniye mahallesinde oturuyorum. Haftasonları scooter gezintisi yapabiliriz.
Merhaba arkadaşlar. 16-17 Nisan 2016 tarihide Çankırı çıkışlı 3-4 kişi kamp yapmak üzere yola çıkacağız, Bolu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Nerede çadır kurabiliriz, nereleri tavsiye edersiniz. Teşekkürler şimdiden.
varsa göynükten hafta sonları gazlamak isteyen arkadaşlar beklerim (CBR 500)
Merhaba mt ailesi boluda motosikletlerinizi bakim icin olsun diger ihtiyaclar icin olsun hangi ustaya yada servise goturuyorsunuz ustasini begenen varsa yazabilir mi ?
dostum bolu da malesef o konuda ciddi eksiklik var nihata gitsen adam cg'cilerden parayı kazandı artık biryerleri tavanda azmi zaten bunadı :D ben kendi işimi kendim görüyorum. bakım olsun değişecek parçam olsun kendim yapıyorum. eğer ağır bakım değilse uygun bir zamanda görüşüp halledelim.
Merhaba arkadaşlar mengende öğrenciyim pek bilmiyorum boluyu tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı acaba ?
Merhaba arkadaşlar havalar ısınıyor toplu etkinlik yapmak isteyen var mı arkadaşlar?
merhaba Bolu'lu arkadaşlar
https://www.sikayetvar.com/protein-m...lasmak-cok-zor
linkteki şikayet benim, proteinmarket.com.tr den alışveriş yaptım, sonra öğrendim ki internet kaynıyor, donanım haberde 200 sayfa olmuş onlar hakkında yazılar, şikayetvar siteleri de dolu...
https://forum.donanimhaber.com/prote...-137252777-200
209.79 TL'lik alışverişim var, biri gidip adamlarla görüşebilir mi? adresleri aşağıda, ya paramı versinler ya ürünümü yollasınlar, gidebilecek biri olursa adımı, numaramı özelden vericem, Allah rızası için ne diyeyim
Protein Market, Beşkavaklar Mah. Bayram Sok. Baştaş Apt No:3/A, Bolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
whats up grubuna donanımhaber'de verilen linkten katıldım, özelden iade yazdım ve 15 dk içinde ücret tam olarak iade edildi, ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)