Güzel gezmişsiniz , tam bu mevsimde hele akşam üstü ne güzel olur oralar
Güzel gezmişsiniz , tam bu mevsimde hele akşam üstü ne güzel olur oralar
bolu mt endurocu krosçu arkadaşlar, benim motor 2 güne hazır oluyor, biraz dağ bayır yapsak ?
Arkadaşlar herkese merhaba. Önümüzdeki ayın 3'ünde Ankara'dan Bolu'ya günübirlik bir gezi düşünüyorum. Gezi aileyle ve arabalarla yapılacak. Görmemiz gereken yerler noktasında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Biz şu an için Abant merkezli bir gezi düşünüyoruz. Yedigöller'i de görmeyi çok istiyorum ama sanırım yolu sıkıntılı biraz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba.. sanırım günübirlik bir gezi planladın. bunu için abant ve gölcük diyebilirim. yedigöller yolu yapım aşamasınada henüz ve oraya gidersen diğer yerlere zamanın kalmaz ve yorucu olur.. eğer erken gelirsen gölcükte kahvaltı yapmanı tavsiye ederim. bu iki yer 1 gün içinde yetecektir zaten iki yer birbirine oldukça uzak sabah biryere öğleden sonra akşamüzeri biyere gidersen güzel olur.
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Merhabalar. Perşembe sabahı yola çıkıyorum ve Bolu'yu gezmeye geliyorum. 2 gece 3 gün kalıp cumartesi döneceğim. Önerilerinize ihtiyacım var.
-CBF ile girebileceğim orman ve yayla yolları nerelerde var? Nerelerden gitmemi önerirsiniz manzara açısından?
-Nerede ne yenir? Meşhur, yöresel ve lezzetli olarak?
-Motorla ilgili sıkıntı olursa kime götürebilirim? Honda servisi organizedeymiş sanırım, adresini aldım.
-Şurayı görmeden/şunu yapmadan/şunu yemeden sakın dönme dediğiniz şeyler neler?
Harun nerelerde Bolu'lu arkadaşlar? myhearth
Merhaba, cbf ile heryere girebilirsin o konuda sıkıntı yapma. gelmeden araştırdığın biyer varmı bilmiyorum yada daha önce gelip gördüğün yer varmı bilmiyorum.. Bolu da Abant, Gölcük, Yedigöller, Akkayalar, Aladağlar, Seben kaya evleri, Mudurnu, Göynük ve Göynük yolunda sünnet gölü var şuanda aklıma gelen. Yedigöller biraz uzak daha önceki yazılarımda belirttim. Seben Göynük ve Mudurnu zaten ilçe. Çele tepesine çıkabilirsin manzara istersen form sayfasında paylaşımları vardı oranın henüz bende motorla çıkmadım oraya Dükkan açmak zorunda olmasam sana eşlik ederdim ama pazara kadar müsait değilim şahsım olarak. Motorun arıza yaparsa yada bakımın gerekirse bana ulaş yardımcı olurum sana hertürlü elimden geldiğince. Balık tutuma gibi bir hobin varsa oltalarını yanında getir Aladağlarda hem kamp yapıp hemde balık tutabilirsin ama yanında bikaç kalın eşya getir Hava bazen akşamları serin oluyor burada. akşamları merkezde olursa saat 7 yada 8 den sonra buluşabiliriz sohbet ederiz.
numaramı özelden atıyorum kafana takılan birşey olursa arar yada msj atarsın cevap veririm..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Buradayım abicim 2009 da motoru sattıktan sonra ekipten koptuk. Şimdi crf 250 L alıp piyasaya geri dönmeyi planlıyorum
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Motoru aldım abicim. Artık bende aranızdayım. Görüşmelerde haberim olsun katılırım
Aldımı şöyle olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)