ben sakaryadan cıkıyorum buralarda pek ses yok
ben sakaryadan cıkıyorum buralarda pek ses yok
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
19 mayıs Pazartesi günü Safranbolu gezisi yapıyoruz arkadaşlar katılmak isteyenler planını yapsın detaylı bilgiyi cumartesi günü vereceğim.
YOL DURUMU: yollar yeni yapılmış ve tamamen bitmiş.
HAVA DURUMU: 25' yer yer yağmurlu (karabük)
23' güneşli (bolu)
Bu kaza hakkında ayrıntılı bilgisi olan varmı ?
HABERİN ASLI O KADAR PARÇALANAN MOTOR YOK
http://www.boluolay.com/bolu/motosik...di-h22578.html
Bende sonradan fark ettim zaten bolu gündem arşiv resmi kullanmış...
Kaza yapan abimize de çok geçmiş olsun
Selamun aleykum arkadaslar gerededen var mi bende yeni kapildim motor sevdasina bu hafta mondial 150 kn aldım
ParoL;3350201]Selamun aleykum arkadaslar gerededen var mi bende yeni kapildim motor sevdasina bu hafta mondial 150 kn aldım
hayırlı olsun PAROL kardeş ufak bir gezi yapmak istersen boluya gel yarın safranbolu gezimiz olacak inşallah
bolu MT olarak sende katıl bize
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
[/COLOR]SLM BOLU MT MESUT SAFRANBOLU GEZİSİ YAPILACAKMI HİÇ BİR KATILIMCI GÖREMEDİM
İns bir sonraki geziye katilmak isterim motordan düştüm ayagimi kirdim
geçmiş olsun kardeş dikkat et korumasız binme
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
arkadaşlar hava durumu nedeni ile bu hafta planladığımız Göynük gezimiz iptal olmuştur.
bunun yerine 1 Haziran Pazar günü 8. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık toplantısına Bolu mt olarak katılmayı planladık.
detaylı bilgiler ilerleryen günlerde vericektir.
slm mesut nasılsın hava yağış nedeniyle göynük iptalmi allahtan bir keder gelmezse yuvacığa gelirim
Pazar günü hava müsait olduğu takdirde ben göynüğe gitmeyi düşünüyorum bana katılacak biri olursa haberim olsun
Buyrun gelin göynüğe yalnız ben kocaeli ye gelemiyorum katılamıyorum o geziye . Hava da açıkmış yarın bakalım MGM ye göre
Bir motor almayı planlıyorum.İlk başlangıçta ne önerirsiziniz?
Dün akşam üstü yedigöllerin havasını koklamaya gittim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)