giitikde gorduk anasını satım.. Ölümden donduk yaa... DOĞA BİZİ CEZALANDIRDI Necmiyle Birlikde Alcohol Da Bizim Yanımızda Yandı...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu macerayı bir anlatın be gençler.
Kısa süren tel görüşmemizde Harun homurdanıp duruyordu kara saplandık diye.
Akşama kadar telefon bekledim uğrayacaklar diye. Hanımın köye gideceğiz planını da aksattık, verilen aranma sözü de yerine getirilmedi.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
abi kusura bakma yaa o anlarda biz can pazarında rol oynuyoduk malesef msn den bu aksam anlattım işte basımızdan geçenleri valla cok kotuydu yaa ne diyebilirim ki baska... Daha ayrıntılı detaylı sekilde anlatırım kusura bakma gerçekten yaa...
buraya yazsanda herkes öğrense ne olduğunu ...yoksa; dag bayır gezerken kimsenın olmadıgı biyerde ıssız bi kenarda başına kötü bişeymi geldi ??
Harun, resimleri görünce bile irkildim. Hakikaten mahsur kalmışsınız.
Gıyabınızda "sorumsuz gençler, verdikleri sözde durmayanlar" diye düşünmüştüm ama ne olur hakkınızı helal edin.
Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin. Küflü ekmek konusu bıçak gibi işledi içime.
Yıllar sonra bu anılarınızı anlatınca kendinizle gurur duyacaksınız. Torunlarınız da.
Sıra başka maceralarda.
saolasın abi valla o halde hiç birimizin aklına gelmedi yaa aslında suc bende soz verdim sana arıcam diye... ama işte malum
Valla o son satırda dediklerini ev sahibinin babasıda bize o aksam demişti abi siz torunlarına anlatacak macera arıyosunuz diye ama bi anlık bi hata işte...
Turuncu kardeş valla bugun sana anlatana kadar anam agladı yoruldum oldum bittim.. Bi de onları burada yazamam belki yazarım yazarsamda buraya koyarım sen merak etme
doğa bizi cezalandirdi ehuehuehehu vay bea yok ben artik asfalt motorcusuyum
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
ben bişi yapmadım la hep bunların yuzunden o kadar dedim agac yıkılmıs evin üstüne o eve girelim die ama benı dinlemediler.. Motorculuk hayatımda bi karar aldım bundan sonra Kar gorur gormez kacacam... Kimse tutamaz beni...
22 Nisan 2007 Beypazarı gezisi var bilginize...
Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-ertelend.html
22 Nisan pazar günü için Beypazarı gezisi Toplanma yeri Kardelenin Önüdür Arkadaşlar.. Saat 08:30 da orada toplanacagız. 09:00 Da da kesin hareket edecegiz... Hava kosulu ne olursa olsun oraya kadar geliverin.. Eğer gidilmeyecek bi durum olursa orada kararlaştırırız topluca...
bi allahın kuluda suraya bi bakıp bişiler yazsın yaw... Gezi hakkında veya farklı bi konu hakkında...
Beypazarı gezisine baktım, gerçekten güzel olmuş katılanlara tebrikler.
İnşallah ileride başka etkinliklerde görüşmek üzere. Hayırlı kazasız belasız sürüşler dileklerim sizlerle olsun görüşmek üzere.
helal bizim tayfaya. 9 kişi iyi toplanmış, umarım bu sayı artar ileriki gezilerde.
beypazarı gezisi soruncuz bi şekilde tamamlandı arkadaşlar... Cok güzel vakit geçirdik... Bolu ekibi gittikce cevresini genişletiyor.. Yeni gezilerde bulusmak ümidiyle..
Beypazarı Gezisi Linki
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...si-raporu.html
bir dahaki gezi umarim sucuklu olur
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
gideriz şöyle çele taraflarına yaparız sucugumuzu sen merak etme
Allah allah sucuk mangal falan, bizlere çağırmayanın kedisi damdan düşsün, iyi günler -;
6 Mayıs Pazar Abant, Mudurnu (belki bir uğrak süresi kadar, belki de pas geçilecek), Göynük, (Öğle yemeği) sonrası belli olmayan bir motosiklet gezimiz için sanıyorum saat 11.00 gibi Abant'ta olmayı planlıyoruz.
Yolculuk hali gecikilebilir, Sakarya'dan katılmayı planlayanlar var. 15 gün sonrasında Sakarya Poyrazlar gezisi olacağı için fiziken ve bütçe olarak sadece buradan duyurmayı uygun gördüm.
Abant'ta fazla kalınmayacak, Bolu MT gelirse tanışma, kaynaşma, kucaklaşma düşünüyoruz. Göynük'ten sonra grup kararı ile Taraklı, Geyve yapılabilir, veya Kuzuluk, Akyazı, gerisi belli değil, yine grup kararına göre yol alacağız. Grup kararı demokratiktir, (benim oyum %50 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)