Sabırsızlıkla yazı bekliyoruz daha şimdiden... Cross olan arkadaşlara iyi eğlenceler hemşerilerim )
Sabırsızlıkla yazı bekliyoruz daha şimdiden... Cross olan arkadaşlara iyi eğlenceler hemşerilerim )
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
biraz fazla yanlamışım :D
Ne yazık kı bakamadım kroscu kardeşim telefondan girdiğim için yada linkte bi hata var
bunlarda soğukmu biz anıtkabirden gelirken gece saatlerinde o Ankaranın soğuk dağlarından geçerken donduğum kadar hiç biyerde donmadım ogünden sonra rus misali yarı çıplak karın üstüne çıksam dondum demem herhalde
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Herkes yanlamaktan bahsetmiş birazda ben yanlayayım dedim, aldım saturn ü çıktım yola on numara yanlıyodum ki yerler fazla buzmuş...
Tabi yerle yeksan olduk kaçınılmaz son Çanak 3 gündür ağrıyo...
Ramazanım çok sağol Coşmanın bedeli tabi Yağışlar devam edecekmiş ama yağsın yani mevsiminde...Nallıhan nasıl?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Sağolasın dostum ...Yeni sezona birlikte girelim Bi V2 lazım bize
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
[QUOTE=Bolu'lu Lynx;3221746]Ramazanım çok sağol Coşmanın bedeli tabi Yağışlar devam edecekmiş ama yağsın yani mevsiminde...Nallıhan nasıl?[COLOR="Silver"]
samet burda hava baya soğuk -8 falan gördük şu anda kar var çevrelerde. merkezde sıkıntı yok, fakat soğuk kar yağmassa çok oluyor
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
İnşaallah samet abi.Yaz bi gelsinde. Sabırsızlıkla beklemekteyim zaten. Güzel geziler yapıcaz ;)
Arkadaşlar napalım Cuma günü buluşsakmı??? Hasret giderelim ne dersiniz???
DOSTLAR 20.12.2013 CUMA GÜNÜ YANİ YARIN SAAT 20:00 20:30 GİBİ HIRACAOĞLU SİGORTA TOPLANMA NOKTAMIZDA YAPACAĞIMIZ BULUŞMAYA HERKESİ BEKLİYORUZ..
HIRACAOĞLU SİGORTA ADRESİ - BAHÇELİEVLER MAH. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISINDA..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Malesef ben katılamıyorum abiler malum çalısma saatleri
Motoru kaldırdım ama yaya olursa hayır demem
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)