Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....
Gerçektende çok acayip soğuk var bide derler kışın motora binmeyenler tatlı su motorcusudur diye...Hadi Boluda bininde göreyim....
Hafta sonu abanta gidecektim ama kar geliyor dediler hava bu günki gibi olursa kros için muhteşem olur valla :D
Biz 10 kasımda nallıhandan sabah 6.30 gibi çıktık..hava 0 dereceydi. donmuştuk resmen.. şun an -7'lerden bahsediyorsunuz. Akıl işi değil aman dikkat
yav zaten şimdi motora binsem kazık olurum heralde 15 gündür tık yok en son geçen hafta pazar bi 10dk dolaştım hemen yerine çektim binilecek gibi değil sabah arabanın üstünde 1 parmak buz vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
kar yağsa bu kadar soğuk olmaz enazından hava yumuşar.fakat bu kuru ayaz yokmu o bitiriyor adamı
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Kar yağsada bitse artık şu soğuk yav Motorumu özledim
Allahtan görmüyorum kapattım zindana yoksa zapt olmuyor
HONDA
küçükken yazı beklerdik sokaklarda oynayalım diye..evde tıkıl, atarimiz vardı, o da babamız TV yi verirse.. hadi kışın kar yağardı oynardık kartopu falan..şimdi kar da yok..yağsa bile oynayamıyoruz büyüdük..
oohoo şimdi de büyüdük ama zevkimiz büyüdü. oda yazın oluyor.. la ne yapacaz biz yahu :( kışa alışamadım haaala
birGarip..
bendede şans yok abi ya kar yağdı çıkartayım dedim motoru motoru ısıtırken gaz teli koptu :D nedir bendeki bu şans anlamadım gitti bi türlü :D
okan hayırlı olsun... f i çıkar yanla... yeni çila attın nede olsa...
ama yaptım gaz telini akşama kadar yanlamakla geçti :D abi çok iyi yaa :D hiç gitmesin bu kar :D
Etme abi şimdi bakdım durmuş.Sabahtan beri yağıyordu
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)