Olabilir aslında.Bu aralar soğuk hava motosiklete binilecek gibi değil
Olabilir aslında.Bu aralar soğuk hava motosiklete binilecek gibi değil
Abiler artık bir il temsilcisi seçelim.Ne dersiniz ?
[QUOTE=MT MESUT;3207801]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABİ NİCE SENELEREEE ..
Sağolasınız arkadaşlar hep birlikte inşallah
Cuma günü buluşmayı yapıyoruz değil mi sevgili Bolu mt....
BENCEDE GÜZEL OLUR AMA BUNU SEÇMEK İÇİN HERKESİN GELMESİ GEREKEN BİR TOPLANTI YAPMAMIZ LAZIM ÖNCE
SON 1,5 2 AYDIR 3 TANE GEZİ DÜZENLEDİK 4 MOTORUN ÜSTÜNE ÇIKAMADIK EN SON AKÇAKOCA YAPABİLDİK HEP BİRLİKTE AMA DEDİĞİN DOĞRU, SENEYE İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERSE BÜYÜK GEZİLER İSTİYOR HERKES ZATEN YAZDIM BENDE ÇANAKKALE GİBİ, HATTA PLANINI BİLE YAPTIM BEN İLK TOPLANTIMIZDA SUNACAĞIM SİZE
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
İşteydim aradım açmadın abi.Varmı akşam buluşma ?
SAAT 20:00 DE HIRACAOĞLU SİGORTA'DA BULUŞUYORUZ..
ADRES: BAHÇELİEVLER POLİS KARAKOLU KARŞISI--FLASH SPOR MAĞZASI ALTI
KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ..
merhaba dostlar nasılsınız.herkese büyük geçmiş olsun.mevla beterinden korusun...
geçmiş olsun arkadaşlar, umarım bi problem yoktur...?
iyiyim teşekkür ederim. çlaışıyoruz gubet ellerde.
evet havalar iyice soğudu. ama buralar oraya göre 8-10 derece daha sıcak. bu da bizim için çok çok iyi
Deprem konusunu bende duydum. babamları aradım hissetmemişler ama baya sallanmış
Geçmiş olsun
birGarip..
TEŞEKKÜRLER DOSTLAR.. DEPREM KENDİNİ BİZE BİR HATIRLATTI UNUTMUŞTUK NEREDEYSE, ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİRLİKTE BİR GEZİ YAPALIM BİZ DAHA BU SEZON DOYAMADIK HAVALAR SOĞUMA DAHA YAPARDIK BİŞEYLER AMA PERŞEMBE GÜNÜ KAR GELİYOR DİYOR HABERLER
BU ARADA OKAN GEÇEN AKŞAMKİ TOPLANTIDAN SONRA Kİ KALKIŞINDA Bİ 15 M LASTİK İZİN VAR HALA YOLDA NASIL BİR KALKIŞTI O
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
TEŞ.LER.. BÜYÜK BİR PROBLEM YOK SADECE BİRKAÇ ÖĞRENCİ CAMDAN ATLAMIŞ HABERLERDEN DUYDUĞUMA GÖRE AMA CAN YADA MAL KAYBI YOK DİYE BİLİYORUM..
İlgi alaka gösteren tüm dostlarımıza teşekkürler....Gerçekten unutmuşuz depremi, Allah bir kere daha hatırlattı...Dün akşam herkes dışarıdaydı , özellikle öğrenciler alışık olmadığı için ağlayanları falan gördüm....Ama herhangi bir durum yok...
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
Çok sağolun allaha şükür birşey yok ben pek birşey anlamadım aslında salladı geçti kıpırdamadım bile Övgüleriniz için teşekkürler efenim.Lastik soğuk olunca çok sarıyor
MCT'LERİ KIŞ UYKUSUNA YATIRDIK
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)