Gezimizi kazasız belasız tamamladık cok şükür, ama hasta olmayan var mı arkadaşlar, ben pert oldum :D
Okan soğukta evde gazlamaya devam...
Yani siz 10 kasımda kalabalık olur dediniz Ata'ya gitmediniz ha. ooof of ne diyeyim size
Biz Tekirdağ'dan gittik geldik. Gezi raporu yakında.. siz dibinizden gidemediniz :(
Tabi nallıhan üzerinden gittik dün dönüşt Bolu'da size düt düt dedim sürekli duydunuz mu
görüşmek üzere.
birGarip..
Tabiki abi ne demek.Burdada 10 kişi varız grup olarak
Aynen abi bende onu düşündüğüm için katılamadım rahatsızdım hafta içi 1 gün işe gidemedim yolda olacaklarıda tahmin ettim biraz.Ama yol yapmak başka tabiki içim gitmedi değil
Abi kocaeli dediler ankaraya gitmişler Ben duymadım düt dütleri
HONDA
KOCAELİ GÖLCÜK GEZİSİ OLARAK PLANLADIK AMA ATAMIZA ZİYARET ETMEYİ DAHA ÇOK İSTEDİK VE ROTAMIZI DEĞİŞTİRİP ATAMIZA ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK..
SAAT 10:00 GÜRKAN ABİMİZ BİZİ UĞURLAMAYA GELDİ VE YOLA ÇIKTIK
KÜÇÜK BİR ARIZA OLDU BİR 5 DAKKA MOLA VERDİK
VE ANITKABİRE ULAŞTIK
DÖNÜŞE BİRAZ GEÇ ÇIKINCA ÇOK ÜŞÜDÜK VE YOL KENARINDA AÇMA GERME HARAKETLERİYLE ISINMAYA ÇALIŞTIK VE BİRDE BAKTIK BOLU İL SINIRINDAYIZ
DÖNÜŞ YOLUNDA ÜŞÜSEKTE ANLAMLI VE GÜZEL BİR GEZİ OLDU..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Ellerinize sağlık arkadaşlar süper gezi olmuş....
Mesut sana da anlattım ya resimlere bakıp bakıp iç geçiriyorum keşke bende gelebilseydim
YİNE GİDERİZ ABİ SIKINTI YOK ZATEN GÜRKAN ABİDE ÇOK GELMEK İSTEDİ SABAH AMA GELEMEDİ..
İRTİBATI BEN KURMUYACAM ARTIK BENDE BİR AKSİLİK VAR GALİBA NE ZAMAN İRTİBATI BEN KURSAM AZ KİŞİ KATILIYOR
ZATEN BU SENE UZUN OLARAK SON GEZİMİZDİ GALİBA.. SENEYE İNŞALLAH İLK GEZİMİZİ ÇANAKKALEYE YAPARIZ...
DOSTLAR PAZAR GÜNÜ GÖYNÜK DÖNÜŞTEDE ABANT YAPALIM DİYORUZ NE DERSİNİZ ?
Gezi kesinleşti mi ?? Yer, saat ?
Gezi nereye olacak ve ne zaman olacak bellimi.?
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
dostlar dün hava soğuk olduğundan dolayı yapmadık geziyi.. geç cevap verdim kusura bakmayın.. bu sezon artık gezilerimizn sonuncusunu anıtkabir ile yaptık galiba havalar iyice soğudu. Önümüzdeki sezon ilk gezimizi Allahın izni ile Çanakkale yada Trobzon yapalım diyoruz katılmak isteyenlere şimdiden sölüyoruz hazırlığınızı yapın perşembe yada cuma gününde çıkmayı planlıyoruz dönüşüde pazar günü olarak düşündük şimdilik..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABİ NİCE SENELEREEE ..
Mustafa abi doğum gününü kutlu olsun....
Bolu Mt dostlar bu hafta cuma günü buluşalım derim ben...Havalardan ötürü kendimde motorla gelmeyeceğim zaten
yani buluşmaya yürüyerek yada arabayla da gelebiliriz...parkcafede diye düşünüyorum...görüş istek ve önerilerinizi lütfen yazınız....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)