DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABİ
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
samet doğum günün kutlu olsun nice senelere,nice gezilere inşallah...
Mesutum yaa.. çok sağolasın yeni yaşlar sizin gibi dostlarla güzel....ama bu foto gelinalmada çekildi ,çekende gelin
ayakkabılardan , havludan da belli zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Ramazan çok teşekkür ederim kardeşim , iyiki varsınız..Sizin gibi dostlarım olduğu için şanslıyım...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI KÜÇÜK BİR TURLA KUTLADIK..
BİZDEN SELAM OLSUN BOLU BEYİNE... KÖROĞLU ANMA GÜNLERİNİ KUTLADIK..
Bolu MT de ses yok yav.10 kasıma bişilermi yapsak
Bende öyle düşünmüştüm.Tabi abiler ne diyecek bakalım
arkadaşlar merhaba
huzur evine gitmenizi öneririm. hem gezi hem sevap
10 KASIM PAZAR GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİMİZ GEZİNİN PLANI YAPILDI..
KATILMAK İSTEYEN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ.. HAREKET YERİ VE SAATİ YARIN BURADAN BİLGİLDİRİLECEKTİR..
*** BOLU-*-KOCAELİ/GÖLCÜK-*-SAKARYA-*-DÜZCE-*-BOLU***
*****HAVA DURUMU*****
10 kasımda ne yapıyoruz dedik hasta olduk Hafta sonu kendımı iyi hissedersem katılmayı düşünüyorum :(
Net birşey yok şimdilik daha iyiyim hayırlısı.
Selam arkadaşlar,
Hareket yeri ve saati belli oldu mu? Bir aksilik olmazsa bende katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçmiş olsun Okan iyileşmeye bak yarına kadar
10.11.2013 PAZAR GÜNÜ SAAT 09:00 DA. CİCİ TAKSİ PULATLILAR PETROL OFİSİNDE BULUŞUP GEZİMİZE HAREKET EDECEĞİZ .. EN GEÇ 09:30 DA YOLA ÇIKMIŞ OLACAĞIZ.
KATILMAK İSTEYEN MOTOR SEVER DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ..
Rotamızı 10 Kasım dolayısıyla Ankara olarak belirledik Ankara'ya geliyoruz
abisi junior un tozunu dumanını yutmasın rüyalarında .. yazın gelecem boluya vuracam kırbacı vuracam kırbacı......
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
abisi junior un tozunu dumanını yutmasın rüyalarında .. yazın gelecem boluya vuracam kırbacı vuracam kırbacı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)