selamlar, 19 'unda abant'a gelmeyi düşünüyoruz. Oralarda olacak olan var mı acaba? ve ya o taraflarda başka bir yere gidecek olan?
selamlar, 19 'unda abant'a gelmeyi düşünüyoruz. Oralarda olacak olan var mı acaba? ve ya o taraflarda başka bir yere gidecek olan?
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
19 mayıs da mudurnu offroad 'ın abanta gezisi var muhtemelen karşılaşabiliriz bende orda olacağım
İnşallah diyelim.Uğraşacak şey kalmadı canım sıkılıyor valla
Arkadaşlar Regaib kandilimiz mübarek olsun...Birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim...
Cümleten Regaib Kandiliniz Mübarek olsun BoluMT
mübarek regaip kandilinizi kutlar tüm motorcu arkadaşlarıma selamlar sevgiler...
18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
gezi lideri=MBHoro
1-MBHoro
2-mrt89
3-erdem_cengiz+
4-erkanozgur (klarnet erkan)
5-blooower
6-KutlayGül (ist'den katılcak)
Selam Bolu nasılsınız,hala o hafta sonunu anıyoruz haberiniz ola.Yakındır forumdan atılmam ama samet ile irtibat kurabiliyorum.tekrar görüşmek ümidi ile
Mustafa abinin mekanda birgün ayarlayıp buluşalım.Ben varım samet abi var en az 6 kişi oluruz.Burdan gelmek isteyende gelir
Bizlerde sizi anıyoruz. Şimdi daha güzel mekanlar ayarlayıp çadırlı gelmeniz için çalışma içindeyiz. Hoşçakalın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Okan çok yakışıklıymış motor. Valla ben bile özendim
Millet siteye yazıyo ben de Boludanım ,toplanalım diyoruz tamam deniyor sonrasında ses seda yok...
Gelen gelir,bize ulaşacak adam her türlü ulaşır biz davetimizi yapıyoz herkes kendi bilir...
Ben diyorumki her perşembe yada cuma akşamı Mustafa abinin mekanda buluşalım ,ve bu Bolu Mt nin buluşması olsun...
Listeliyorum buyrun Bolu MT...
1.Samet
2.Okan
3.Mustafa abi (kanlıcalı)
4.Mustafa abi (komutan)
5.Hilmi abi
6.Recep abi
...
Bolu Mt güncel grup bireylerimiz bu şekilde...İsteyenler kendini ekleyip haftalık buluşmalara buyursun gelsin...
Haftalık buluşmalarda illa motorla gelinecek diye bişey yok isteyen bisikletle arabayla yürüyerek istediği şekilde gelebilir...
Mekanı daha önce yazmıştım zaten...
Mustafa abi ne zaman uygun olursa gün olarak yazsın ona göre ayarlayalım ozaman
Tamamdır.2 gün önce benzinlikte görmüştüm orda konuşmuştuk.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)