Ölmez abi ölmezz biz canlandrırz gerekirse
Ölmez abi ölmezz biz canlandrırz gerekirse
Sen ve ben varız kardeşim...Napcaz böle...Milletin işi gücü çok herhalde...Beklemekten başka çaremiz yok...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
evet abi bu arada bana mesaj atmışsın cevap veremiyorum ben bakalım durumlar müsait olursa gelirim abi haber veririm ben sana numaran var nasıl olsa
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
Bolu MT Namıdeğer Ölü MT... 7 Nisan Pazar günü Ankara ya günübirlik bir gezi yapmayı planlıyorum...
Hava şartlarıda müsait...Nasip olursa Ankara MT den birkaç arkadaş ta bize eşlik edecekler...Güzel bir gün olacak...
Benimle beraber bu geziye gelecek arkadaşlar varmı...Varsa pazar günü sabah yola çıkacam,yoksa cumartesi akşam üzeri ...
Bolu MT yi canlandırmak ve güzel bir gün geçirmek için siz sevgili Bolulular lütfen bu organizasyona iştirak ediniz..Ve ayın 7 sine kadar beraber bir program yapalım...
Israrla cevaplarınızı bekliyorum...
Özellikle abanta gelen gruba yorum yapan Bolulu kardeşlerimize...Saygılar
Hadi Gocca Bolu'lular
Eklemek istediğim birşey daha (unuttuğum)Ankaraya varınca özellikle ''yolcu114 -Atilla Abimiz'' in yanına ziyaretimizide yapacağız...Güzel bir gün olacak kısaca...
Haydi buyrun ...teklifler öneriler...
Bolu mt olarak pazar günü Akçakoca üzerinden Adapazarı nın Karasu ilçesine gideceğiz katılmak isteyen olursa Pazar günü Saat 09.30 da Bolu Eski bağkur un oradaki Karamanlı kıraathanesi önünden hareket edilecektir.Geziye gelmek isteyen arkadaşlar depoları doldurup gelmeleri ehliyet ve ruhsatlarını da yanlarına almaları rica olunur.yaklaşık olarak Bolu Karasu arası 140 km .irtibat telefon 0542 517 47 54 şu anki duruma göre katılanlar.Kanlıcalı..Hilmi..Yılmaz..Samet..Komuta n..İsmail..Recep..
kdz ereğli'den saygılar.
07.04 pazar günü boluya sccoter sevdalıları gezi yapacağız.
paşaköyü çay molası peşine at yaylası yapacağız.
[Zonguldak-MT]
Namıdeğer Bolu'lu Lynx...Pazar orda olacam...Tanışırız abi...Saygılar...
Aslıda yeni üye değilim girişim 2006...2006 dan beri net te aktif ve daimi bir üyeyim bilginize...Sadece aranıza yeni girmek üzereyim...
Pazar günü görüşmek üzere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Hocam siz bu gezi işini 1-2 hafta sonraya erteleyebilirseniz size eşlik edebilirim...malesef bu hafta bizim programımız var...
samet abi bu gün mudurnu taraflarına geldiniz mi az önce yanımdan bi motor konvoyu geçti de cbr 600 flan ?
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
Merhaba Bolu hayırlı günleriniz olsun
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Herkeze iyi akşamlar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...evre-turu.html
Buyrun
HONDA
İyi ya bende tek başıma abant tepelerinde dolandm vakit geçirdim
Düldülüm satılık http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-95830553/detay/
Herkeze iyi geceler
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)